poze dubioza kolektiv concerteaza la timisoara

Dubioza Kolektiv concerteaza la Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 30 Mai 2015 22:30

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Dubioza Kolektiv, trupa care a fost caracterizată drept „cei mai zgomotoşi, dar şi cei mai creativi critici ai societăţii contemporane balcanice”, va susţine un concert extraordinar la Timişoara în cadrul Revolution Festival, care va avea loc în 30 şi 31 mai la Muzeul Satului. Muzicienii de la Dubioza Kolektiv au cucerit deja România cu câteva show-uri fabuloase şi au susţinut până acum două concerte în oraşul nostru, la festivalurile IRAF şi Sabotage. Trupa reprezintă unul dintre cele mai în vogă şi mai explozive live-act-uri balcanice ale momentului şi a câştigat secţiunea Best Adria Act în cadrul premiilor MTV Europe. Muzica lor, recunoscută ca o adevărată “voce” a Bosniei, a atras deja atenția unor canale media de renume ca BBC și Time Magazine.

Concertul celor de la Dubioza Kolektiv la Timişoara va avea loc sâmnbătă 30 mai de la ora 22.30 la scena Music Guru. „De fiecare dată după ce am cântat la Timişoara, ne-am trezit cu o mahmureală teribilă. Şi asta pentru că am avut parte de o energie deosebită din partea publicului. Care s-a menţinut şi la after – party, după concert. Drept urmare, a doua zi ne-am trezit mahmuri. Vrem să transmitem publicului timişorean să fie blânzi cu noi la after – party fiindcă trebuie să plecăm dimineaţa devreme“, au mai adăugat membrii trupei. Revolution Festival este organizat de creatorii Festivalului EXIT din Serbia și ai Festivalului Sea Dance din Muntenegru.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/05/exclusiv-de-fiecare-data-dupa-ce-cantam-la-timisoara-ne-trezim-cu-o-mahmureala-teribila-spun-membrii-formatiei-bosniece-dubioza-kolektiv-inaintea-aparitia-la-revolution-festival/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 664
Cuvinte cheie: Timisoara
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1656 zile, 27 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Timisoara
concert compact la timisoara

Concert Compact la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 15 Februarie 2020
fuego ninge cu flori de lumina la opera na ionala

Fuego - "Ninge cu flori de lumină" la Opera Națională

Timis, Timisoara. Luni 9 Decembrie 2019
 perpetual illumination iv hi tech edition

♃ Perpetual Illumination IV ♃ Hi-Tech edition ♃

Timis, Timisoara. 4 Ian 2020 - 5 Ian 2020
expo sanatate din natura shopping city timi oara

Expo Sănătate din Natură - Shopping City Timișoara

Timis, Timisoara. 12 Dec 2019 - 15 Dec 2019
  • Ai ceva de zis?

    .