poze best summer camp

BEST Summer Camp

Timis , Timisoara. Joi 13 August 2009 12:00
Timisoara

Categorii: Festivaluri

BEST Summer Camp

BEST Summer Camp este un eveniment intern, reunind timp de 5 zile membrii din BEST Timisoara, studenti la Universitatea "Politehnica" Timisoara.
Precum sugereaza si numele, evenimentul se va desfasura la o cabana, intr-o zona de munte, acesta fiind un cadru potrivit unui teambuilding destinat membrilor organizatiei.
Principale activitati in cadrul acestui eveniment vor fi:
- sesiuni de training, sustinute de fosti coordonatori de proiecte adresate noilor membrii, si viitorilor coordonatori. Astfel membri vor avea sansa de a afla noi informatii despre felul cum lucreaza ceilalti si, de asemenea, vor pune in discutie idei noi, gata de a fi implementate.
-activitati de Resurse Umane, care au ca si scop motivarea membrilor si imbunatatirea comunicarii in organizatie. Totodata, dezbaterile pe tema organizarii de proiecte, vor avea ca rezultat cresterea calitatatii evenimentelor organizate.
-sesiuni de sharing, pentru a trece in revista dorintele si expectativele fiecaruia. Se stabilesc principalele puncte pe agenda organizatiei studentesti BEST Timisoara, toate acestea avand ca finalitate dezvoltarea unor proiecte menite sa vina in intampinarea nevoilor studentilor, prin munca ce o depun membri nostri.
Dupa participarea la activitatile desfasurate in cadrul evenimentului, participantii vor dezvolta si implementa in cadrul BEST Timisoara, cu sprijinul Universitatii Politehnica viitoare proiecte dedicate studentilor.


5 zile de trainiguri si activitatii recreative, 40 de membrii activi BEST Timisoara ,alumnii si fosti coordonatori, 5 traineri BEST

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1131
gabriel lup

Adaugat in urma cu 4068 zile, 01 Aug. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .