poze festival bega bulevard timisoara

Festival:"Bega Bulevard" - Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 18 Iunie 2010 12:00 - Duminică 20 Iunie 2010

Categorii: Festivaluri

Festival:"Bega Bulevard"

Ratustele se vor intrece si anul acesta pe raul Bega, in cadrul unui festival foarte popular in randul timisorenilor si nu numai: Bega Bulevard. Oamenii sunt asteptati sa adopte, din nou, simpaticele jucarii, iar banii obtinuti vor ajunge intr-un spital special.

In zilele de 18, 19 si 20 iunie, Primaria Timisoara, in colaborare cu Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (GTZ) si alti parteneri organizeaza in zona Flora evenimentul dedicat canalului ce strabate orasul de la un capat la altul.

Aceasta editie se va suprapune, in 19 iunie, cu Sarbatoarea Muzicii organizata de Centrul Cultural Francez, precum si cu Zilele Mass-Media de Expresie Germana, manifestare organizata de catre Centrul Cultural German. Asa se face ca Bega Bulevard va deveni un festival international.

Sambata, 19 iunie, in cadrul evenimentului vor concerta o trupa rock din Franta si o formatie pop din Germania. Primaria este in tratative cu partenerii nemti din Ulm pentru a organiza si un turnir pe apa. De asemenea, organizatorii le promit o surpriza in ziua de vineri, 17 iunie, celor care vor participa la Bega Bulevard, insa deocamdata nu o fac publica.

In ceea ce priveste Cursa Ratustelor, foarte asteptata atat de cei mari cat si de cei mici, aceasta va avea loc duminica, 20 iunie. Aliakbar Barmayoun, de la Clubul Rotary, ne-a spus ca, in principiu, biletele pentru participarea la Cursa Ratustelor vor costa tot 5 lei, ca si in anii trecuti. Banii adunati vor fi folositi in scop caritabil, la achizitionarea unui spital mobil

Mai multe detalii: http://www.begabulevard.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1522
Cuvinte cheie: 18 , IUNIE , bega , bulevard , 2010 , rock , Evenimente Timisoara
valentin

Adaugat in urma cu 4498 zile, 02 Iun. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .