poze festivalul artelor 2014 la timisoara

Festivalul Artelor 2014 la Timisoara

Timis , Timisoara. Luni 9 Iunie 2014 - Duminică 15 Iunie 2014

Categorii: Festivaluri

Inca un festival la Timisoara in aceeasi perioada ca si Street Delivery

Reprezentantii primariei au stabilit perioada de desfasurare a Festivalului Artelor, aflat anul acesta la prima editie. Vor avea loc fel de fel de manifestari din toate cele 7 arte: literatura, muzica, sculptura, teatru, pictura, fotografie si cinematografie. Are un buget de aproape 70.000 de euro.

Artistii timisoreni isi vor putea depasi limitele imaginatiei, scotand arta in strada, dar si in parcuri. Festivalul Artelor a fost programat pentru perioada 9 – 15 iunie, tocmai pentru ca la evenimente sa poata lua parte si studentii, dezvaluie primarul Nicolae Robu.

“Vom avea evenimente importante din toate cele 7 arte. Unele dintre evenimente vor fi in strada, in aer liber, in diverse alte locatii si altele in interioare. Va fi o prima experienta, care sunt convins ca va fi de mare succes. Eu am tinut ca Festivalul Artelor Timisorene sa aiba loc intr-o perioada in care sa fie si studentii in oras si am fortat putin termenele, chiar daca nu avem foarte mult timp pentru pregatire. Am tinut foarte mult sa avem studentimea prezenta”, a spus primarul.

Muzicienii, actorii, scriitorii, pictorii, sculptorii, arhitectii sau designerii timisoreni vor iesi in strada sa-si impartaseasca creativitatea cu timisorenii. Se pregatesc evenimente pe strada Pietonala Marasesti, in Piata Victoriei, pe strada Marasesti, dar si in Parcul Rozelor, pe malul Begai sau chiar pe pista aeroportului ori pe stadion.

“Va avea loc intre 9 si 15 iunie, in diverse locuri, si in Parcul Rozelor, ce vom putea vom face pe malul Begai, in functie de cum vor merge lucrarile. In zona centrala se lucreaza intens si e posibil pe tronsonul in zona Flora sa fie spatiu. Bugetul a fost cam de 300.000 de lei. Vor fi evenimente spectaculoase. Nu putem sa spunem, nu avem inca semnate toate contractele”, a conchis Nicolae Robu.

Mai multe detalii: http://www.opiniatimisoarei.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3042 zile, 31 Mai. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
angajatori de top timi oara

Angajatori de TOP Timișoara

Timis, Timisoara. 28 Oct 2022 - 29 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .