poze sabotage festival 2014 la timisoara

Sabotage Festival 2014 la Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 6 Iunie 2014

Categorii: Festivaluri

Sabotage Events anunta pentru 6 Iunie 2014, in Timisoara la Sabotage Festival cei mai tari artisti de pe scena drum and bass actuala.

Asadar, pe langa cei anuntati anterior: Brookes Brothers, Maksim, Culprate si Outbreak, ne pregatim sa ii ascultam intr-un show de exceptie pe: Friction, Xilent , Linguistics si Mighty Boogie.

Scena Sabotage va fi asaltata de sunetele celor mai buni artisti de drum and bass in momentul de fata, care vor evolua doar in Timisoara in data de 6 Iunie.

Friction
Originar din Anglia, a reușit să își creeze un nume în industria de drum & bass. Cum a spus Pete Tosh, Friction este ‘one of the big dogs’ (unul din câinii mari).

În 2004 și-a creat propria casa de discuri numită Shogun Audio. Succesul său i-a câștigat prestigiul de a deveni emblema celor de la BBC Radio 1 D&B Show.

Cea mai recentă producție se numește “Led Astry”, care a obținut sprijinul lui Zane Lowe, Annie Mac, Mistajam și Fearne Cotton. Friction a colaborat cu mari case de discuri D&B, de genul Hospital și Metalheadz.

Friction a participat la Drum & Bass Arena Awards în 2011, iar anul 2014 i-a adus premiul pentru Best Alternate DJ. Efortul și pasiunea sa i-au garantat locul în D&B Hall Of Fame.

Linguistics
Originar din sudul Londrei, Linguistics a început să scrie versuri încă de la 15 ani. Începând cu anul 2010, Linguistics s-a implicat în lumea de D&B din Bristol. Creându-și un nume, a urcat rapid pe scenă cu mulți artiști mari, cum ar fi: Nero, FluxPavilion, Netsky, Camo & Krooked, Wilkinson, TC, Sigma, Rockwell, KOAN Sound and Delta Heavy.

În 2012, Friction – emblema de la BBC Radio 1 Official D&B Show, l-a vrut pe Linguistics ca MC. Nu după mult timp, Linguistics a câștigat titlul de ‘Best Newcomer’ în cadrul premierii Drum and Bass Arena Awards.

Recent, Lingustics se concentrează să producă pe cont propriu. A lansat “Ups & Downs EP” în vara lui 2013, marcând un nou început din cariera sa.

Xilent
Anul 2011 a marcat începutul carierei lui Xilent în cultura de dubstep, prin piesa de debut “Choose me II”. Piesa a fot apreciată de Zane Lowe în cadrul BBC Radio 1, iar Xilent a fost intitulat artistul „Next Hype”. Piesa a urcat în topul Beatport Dubstep Chart , unde timp de 3 luni a rămas printre primele 5 piese. Xilent a ajuns finalist în Beatport Music Awards, câștigând premiul de Top Dubstep Track of The Year 2011, alături de Skrillex, Feed Me, Porter Robinson și Nero.

Se întrece pe sine în anul 2012, când lansează „Touch Sound EP” și „Ultrafunk”. Astfel, reusește să-și lărgească comunitatea de fani. Xilent a devenit un DJ cu o cerere mare, contribuind cu artiști de genul: Katy Perry, Ellie Goulding, Ed Sheeran, Sub Focus și Hadouken. A împărțit scena cu artiștii: Skrillex, Knife Party și Flux Pavilion, care pe termen lung s-au dovedit adevărați susținători ai lui Xilent.

Mighty Boogie
Haidu Bogdan isi începe cariera în 2003, alături de primul soundsystem de reggae din România, Fiyah Burn Sound, în care i-a avut colegi pe Injectah şi General Trix. Stilul unic de a combina reggae, jungle şi dubstep ii aduce colaborări şi participări atât pe plan local cât şi international. Remarcat şi promovat de Arena DnB din Bucureşti, Mighty Boogie ajunge să participe la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică de la noi din ţară şi împarte scena cu nume ca: Benny Page, Danny Byrd, Black Sun Empire, Sukh Knight, Cheff, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi, Vibronics, Radikal Guru, DJ Marky,Breakage sau David Rodigan. Acum
patru ani s-a apucat de produs muzică, iar debutul a venit în 2012 când a lansat E.P. – ul “Dance get serious” la label-ul grecesc VIM Records.

In martie 2014 este lansat cel mai nou material,al sau cel de-al treilea EP Pure Shots Mighty Boogie va reprezenta Romania in vara acestui an la Outlook Festival pentru cel de-al patrulea an consecutiv.

Mai multe detalii: http://www.partytude.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1055
popadriana

Adaugat in urma cu 2210 zile, 18 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .