poze pimp my bike by verde pentru biciclete

Pimp my Bike by Verde pentru Biciclete

Timis , Timisoara. Duminică 20 Noiembrie 2011 19:00 - Vineri 2 Decembrie 2011
Casa Verde pentru Biciclete

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

concurs online

Există multe motive pentru care nu folosim bicicleta: din comoditate, din frică, datorită infrastructurii. Deseori, părăsite în diverse locuri din casă, constatăm că bicicletele sunt nefolosibile în momentul în care ne hotărâm să urcăm din nou în șa. Iar dacă ni se pare un efort prea mare să le reparăm, renunțăm ușor la ideea mersului pe două roți. Pe de altă parte, de multe ori, ne dorim o îmbunătățire sau o schimbare la bicicleta noastră de zi cu zi, însă ne rezumăm la a cumpăra accesorii sau la a schimba bicicleta.
Astfel s-a născut ideea concursului “Pimp My Bike”: dorim să readucem la viață și/sau să îmbunătățim bicicletele timișorenilor. Ne-am propus ca, prin ușoare lucrări de reparație și prin schimbarea aspectului unor biciclete să le arătăm timișorenilor că bicicleta este frumoasă și că ne poate aduce foarte ușor zâmbetul pe buze.
Înscrie-te în concursul “Pimp My Bike”, până în 2 decembrie! Trimite-ne o fotografie cu bicicleta ta pe adresa de mail: contact@pedaleaza.ro, împreună cu motivele pentru care dorești să îți modifici bicicleta și cu povestea bicicletei tale. Fotografia și motivele vor fi publicate pe www.pedaleaza.ro. În urma publicării pe site, vom posta fotografia împreună cu numele posesorului și cu link-ul către articolul de pe site pe pagina de Facebook www.facebook.com/verdepentrubiciclete. Primii 5 concurenți care strâng cele mai multe like-uri, vor câștiga personalizarea bicicletei și alte premii Verde pentru Biciclete (elemente de securizare, semnalizare a bicicletei)
Campania “Verde pentru Biciclete” este prima iniţiativă din Timişoara care încurajează adoptarea mersului pe bicicletă ca şi alternativă ecologică pentru deplasarea prin oraş. Scopul nostru este de a atrage atenţia asupra importanţei si beneficiilor mersului pe bicicletă, de a evidenţia faptul că există biciclişti pe străzile oraşului şi de a atrage sprijinul autorităţilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Pressalert.ro, Ziua de Vest, Agenda, agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, TVT89, Teleeuropa Nova.

Mai multe informații pe www.pedaleaza.ro!

Mai multe detalii: http://pedaleaza.ro/acasa/pimp-my-bike.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 533

Eveniment postat de organizator

verdepentrubiciclete

Adaugat in urma cu 3157 zile, 20 Nov. 2011

Adaugat de verdepentrubiciclete

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .