poze concurs de pictura timisoara

Concurs de pictura - Timisoara

Timis , Timisoara. Luni 15 Februarie 2010 12:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Concurs de pictura

Banca "Geraer Bank" din oraşul Gera, Germania, acordă la fiecare doi ani, începând cu anul 2008, un premiu pentru pictură dedicat cunoscutului pictor şi grafician Eberhard (Eb) Dietzsch, născut la Gera. Acest premiu constă în 5 000 euro şi vizează tinerii artişti, care sunt încă la începutul carierelor. Premiul este acordat în memoria lui Eberhard (Eb) Dietzsch (1938 - 2006), care a exercitat o puternică influenţă asupra scenei culturale din estul landului Turingia (Thüringen) şi s-a implicat activ în realizarea idealurilor umaniste.
Participare
Se pot înscrie la concurs tinerii artişti cu vârsta de până la 35 de ani, care au absolvit o formă de învăţământ superior cu cel mult 3 ani în urmă şi care au domiciliul în Germania. Deasemenea, pot participa şi tinerii artişti din oraşele înfrăţite cu Gera, Timi;oara fiind unul dintre aceste oraşe. Se pot trimite două lucrări, care vor fi iniţial susţinute de fotografii. Toate tehnicile de pictură sunt acceptate. Dimensiunile picturilor nu trebuie să depăşească 80 x 100 cm, respectiv 100 x 80 cm. Se vor lua în considerare şi picturile de dimensiuni mai mici. Lucrările trimise nu trebuie să mai fi fost premiate la alte concursuri. După o primă evaluare, juriul va decide care dintre artişti poate trimite originalele pentru faza finală a concursului de artă plastică Eb-Dietzsch. Prin trimiterea formularului de înscriere artista/artistul este de acord cu condiţiile acestui concurs.
Termene
Înscrierile pentru concursul din anul 2010 se pot face până la 15 februarie 2010. Formularele completate se vor trimite prin poştă la adresa: GERAER BANK eG, Eb-Dietzsch-Kunstpreis, Leipziger Strasse 41, D-07545 Gera, sau la adresa de e-mail: info@geraer-bank.de.
Toate lucrările admise la concursul de artă plastică Eb-Dietzsch vor fi prezentate la "Geraer Bank", începând cu data de 22 aprilie 2010, în cadrul unei expoziţii cu vânzare. Ele vor fi asigurate pe perioada expoziţiei de către banca "Geraer Bank" din Gera cu echivalentul preţului de vânzare cerut de artist sau cu valoarea asigurată. În cazul deteriorării sau pierderii lucrărilor suma asigurată nu va fi mai mare decât cea stabilită iniţial. Picturile rămân proprietate a artistului/artistei. Ele vor fi reproduse în catalogul expoziţiei alături de datele biografice ale autorului/autoarei.
Premierea
Premiul pentru artă plastică „Eb-Dietzsch" va fi acordat câştigătorului sau câştigătoarei cu ocazia vernisajului expoziţiei, în data de 22 aprilie 2010, de către un juriu format din reprezentanţi ai băncii „Geraer Bank" şi ai facultăţilor de arte plastice, prezidat de Prof. Rolf F. Mueller. Juriul va delibera conform legislaţiei în vigoare. Le urăm succes artiştilor şi sperăm ca aceştia să participe în număr cât mai mare la concursul de artă plastică "Eb-Dietzsch".
În ataşament: Formular de înscriere

Consiliul Director Geraer Bank eG ,
Hendrik Ziegenbein

Mai multe detalii: http://www.primariatm.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1493
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3688 zile, 15 Ian. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
richie ramone chaos commute tba live capcana

Richie Ramone // Chaos Commute // tba LIVE @ Capcana

Timis, Timisoara. Vineri 20 Martie 2020
timisoara seminar tainele feminitatii

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii

Timis, Timisoara. 29 Feb 2020 - 29 Feb 2020
timisoara seminar tainele feminitatii partea a ii a

Timisoara. Seminar Tainele Feminitatii partea a II-a

Timis, Timisoara. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .