poze concert hi q pentru voi la timisoara

Concert HI-Q "Pentru Voi" la Timişoara

Timis , Timisoara. Vineri 24 Iulie 2009 20:30
Piata Unirii, Timisoara

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

HI-Q concerteaza Pentru Voi, in campania Autismul nu dispare la 18 ani!

Fundatia Pentru Voi, in parteneriat cu Primaria Timisoara si Fundatia Vodafone Romania, va organiza in data de 24 iulie, in Piata Unirii, incepand cu ora 20,30, Spectacolul Pentru Voi: Autismul nu dispare la 18 ani! Spectacolul are ca scop sensibilizarea opiniei publice locale pentru a intelege si a accepta persoanele cu autism si este cuprins in agenda proiectului Primariei, Timisoara - Mica Viena.

"Autismul este aproape necunoscut in Romania si incluziunea persoanelor cu autism este inca un deziderat. Ne dorim ca prin acest spectacol sa atragem un numar cat mai mare de tineri, pentru a-i sensibiliza si informa despre ce inseamna autismul si cum pot sprijini prin atitudinea lor persoanele cu autism", a declarat Laila Onu, director general executiv al Fundatiei Pentru Voi.

Programul spectacolului este unul divers incercand sa satisfaca gusturile cat mai multor timisoreni. Acesta va cuprinde cantece populare si dansuri tiganesti sustinute de Grupul vocal-instrumental Pentru Voi, avand doi solisti cu autism, un moment de dansuri moderne si de societate sustinut de Clubul de dans Magnum VRD si un recital al Hollywood Band. In incheiere, trupa Hi-Q va sustine un recital incendiar din care nu vor lipsi cele mai cunoscute hituri: Gasca mea, Da muzica mai tare, Buna dimineata, iar impreuna cu noua vocalista Anya vor interpreta si extrasul de pe single de pe noul album Lose you. Voluntarii de la Pentru Voi vor impanzi pentru cateva ore Piata Unirii, oferind materiale informative despre autism.

Protagonistii Grupului Pentru Voi sunt doi tineri cu autism care, in ciuda dizabilitatii pe care o au, au continuat sa-si urmeze vocatia si sa-si implineasca visul de a deveni artisti. Amandoi au urmat cursurile Scolii Populare de Arta - unul a urmat un curs de pian si acordeon, iar celalalt a urmat clasa de canto. Amandoi au participat la o serie de concursuri nationale si internationale de muzica, de unde s-au intors cu numeroase premii, dar cea mai mare performanta a fost participarea la Eurovizionul persoanelor cu dizabilitati intelectuale, din Portugalia, in anul 2007.

Mai multe detalii: http://www.pentruvoi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2946
Cuvinte cheie: Iulie , Piata , Uniri , 24 , HIQ , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5428 zile, 15 Iul. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .