poze caravana cu povesti pentru copii

Caravana cu povesti pentru copii

Timis , Timisoara. Duminică 29 Ianuarie 2017 11:00 - Duminică 29 Ianuarie 2017
Filarmonica Banatului din Timisoara

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/700

Pe 29 ianuarie, Caravana cu povești revine la Timișoara, cu o mare supriză! Am pregătit 2 spectacole inedite pentru copiii mari și copiii mici, unul fiind o adaptare foarte reușită a unei povești clasice cunoscute….iar celălalt unul spectaculos, muzical, educativ și plin de umor, deopotrivă.

Sunteți pregătiți? Să vă dezvăluim surprizele!

Teatrul Odeon Bucuresti (prin spectacolul ”Copilăria lui Vivaldi”) și Teatrul Gong Sibiu (prin spectacolul ”Sarea-n bucate”) promit o zi cu multă veselie, vă vor binedispune și vă vor transpune în lumea copilăriei, cu personajele haioase, jucăușe pe care le veți întâlni. Și așteptăm nu doar copiii alături de noi, ci și părinții cu suflet de copil care tânjesc după clipele atât de dragi ale copilăriei, cu veselia, inocența și năzdrăvăniile caracteristice.

Pe 29 Ianuarie 2017 de la ora 11:00 am pregătit copiilor timișoreni spectacolul de succes al Teatrului Gong din Sibiu, „Sarea-n bucate”.
Spectacolul va avea loc în data de 29 Ianuarie 2017
Ora: 11:00
Vârstă copii recomandată: 3-6 ani
Locatie: Sala Capitol a Filarmonicii Banatului Timisoara
Durata: 45 min
Prețul biletului este de 22 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Tot pe 29 Ianuarie 2017, de la ora 17:00 am pregătit pentru copiii deja voinici spectacolul de teatru „Copilăria lui Vivaldi” al Teatrului Odeon.
Spectacolul „Copilăria lui Vivaldi” face parte din proiectul Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni si este un proiect compus din cinci spectacole de teatru şi muzică ce se adresează copiilor între 5 şi 9 ani.

Povestea „Copilăria lui Vivaldi” spune că doi şoricei Sică şi Rică au trăit, pe rând, în vioara lui Antonio Vivaldi, în orga lui Johann Sebastian Bach, în biblioteca lui Wolfgang Amadeus Mozart, în clavecinul lui Ludwig van Beethoven, în pianul lui Frédérik Chopin.

Dornici să călătorească, Sică şi Rică au intrat pe ascuns într-o valiză şi… au ajuns în Italia, la Veneţia. Situat în nord-estul Italiei, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume aşezat pe 118 insuliţe legate prin canale şi poduri, Veneţia este construit practic pe apă, palatele ei minunate se sprijină pe piloni de lemn iar transportul de oameni şi mărfuri se desfăşoară tot pe apă.
Apă, multă apă – imaginea aceasta îi sperie pe cei doi şoricei călători.
Teama lor însă dispare ca prin farmec atunci când descoperă că au ajuns într-o casă plină de muzică şi îl cunosc pe micuţul Antonio Vivaldi, un băieţel simpatic, cu părul roşu, un violonist minunat şi un compozitor plin de idei care îi atrage imediat în jocul lui „de-a muzica” explicându-le cum sunetele pot vorbi, pot povesti şi pot descrie frumuseţile celor patru anotimpuri, Primăvara, Vara, Toamna şi Iarna.

Spectacolul va avea loc în data de 29 Ianuarie 2017
Ora: 17:00
Vârstă copii recomandată: 5-9 ani
Locatie: Sala Capitol a Filarmonicii Banatului Timisoara
Durata: 1h
Prețul biletului este de 30 de lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii).

Detalii despre procurarea biletelor: http://unparintemaibun.ro/portfolio/caravana-cu-povesti-pentru-copii-3/

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/caravana-cu-povesti-pentru-copii-3/

Pret bilet: 22,30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 770

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2216 zile, 11 Ian. 2017

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Timisoara
concert irina rimes acasa

Concert Irina Rimes - Acasă

Timis, Timisoara. Duminică 5 Martie 2023
intalniri magice in timi oara sanatate trup i suflet

Întâlniri magice în Timișoara - Sănătate, Trup și Suflet

Timis, Timisoara. 3 Feb 2023 - 5 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .