poze concert funerus si obscyria in timisoara

Concert Funerus si Obscyria in Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 2 Octombrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club Daos din Timisoara

FUNERUS (USA) & OBSCYRIA (Swe) - The Black Death European Tour

Trupa death metal americana FUNERUS exista de aproape 25 de ani, s-au infiintat in 1990, au schimbat de foarte multe ori componenta, in acest moment trioul american existand datorita chitaristului John McEntee, cunoscut publicului ca lider al trupei Incantation, si al sotiei sale Jill McEntee.

John McEntee si-a asumat de asemenea lansarea a doua albume Funerus prin intermediul propriei case de discuri, Ibex Moon Records. Acest trio energic si brutal, pe ferme coordonate death metal old school, aflat permanent in umbra mult mai influentei trupe Incantation si activand ori alaturi de acesta, ori numai in perioadele in care cvartetul american considerat a fi unul dintre pionii principali ai scenei americane este in pauza concertistica.

O asemenea ocazie s-a ivit in toamna anului 2014, cand Incantation evolueaza in deschiderea turneului sold-out Bolt Thrower si Morgoth, anuntand de asemenea mai multe concerte si festivaluri alaturi de Funerus. Odata turneul Incantation terminat, Funerus va sustine cincisprezece concerte in toata Europa, printre care si cele cinci date in Romania si Ungaria alaturi de tanara speranta old school thrash death metal OBSCYRIA.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 391
popadriana

Adaugat in urma cu 2188 zile, 25 Sep. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .