poze luna amara acustic opening act melting dice

Luna Amară acustic. Opening act: Melting Dice

Timis , Timisoara. Vineri 9 Iunie 2017 20:00
Jardin, Bulevardul Vasile Parvan nr 5

Categorii: Muzica si Concerte

Luna Amara (OFFICIAL) deschide seria de concerte Backyard Acoustic Season din Timișoara pe 9 iunie la terasa Jardin. Opening act Melting Dice.

Trupa Luna Amară va deschide seria de concerte acustice pe 9 iunie la terasa Jardin din Timișoara. Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.
În deschiderea celor de la Luna Amară, vor concerta cei de la Melting Dice. O apariție proaspătă pe scena timișoreană, Melting Dice au un album de debut în pregătire și un portofoliu impresionant de apariții live. În 2015 și-au făcut muzica auzită pe scene din toată țara la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și concerte de sine stătătoare la Timișoara (La Căpițe, Club Daos) și București.
Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. Pentru 2017 trupa pregătește materialul de debut precum și noi apariții live, așa că fiți pregătiți să auziți de ei din ce în ce mai des!
Biletele la concerte se gasesc in reteaua iabilet si pe iabilet.ro si costa 30 de lei in avans si 40 de lei in seara concertului la intrare.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 795
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 1189 zile, 12 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .