poze festivalul tm10base the urban electronic sound festival timisoara

Festivalul TM10BASE - The Urban Electronic Sound Festival - Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 14 Octombrie 2010 21:00 - Sâmbătă 16 Octombrie 2010
Halele Fructus, str. Pictor Ion Zaicu

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Festivalul TM10BASE - The Urban Electronic Sound Festival -

Heineken Electron Nights si TMBase prezinta Festivalul TM10BASE: 14 - 16 Octombrie, Timisoara, Romania. Mai multi artisti precum si detalii legate de festival vor fi anuntate in curand.
http://www.tmbase.ro/tm10base

Headlineri anuntati:

...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Camo & Krooked
Mainframe, Viper, Hospital/ Austria
http://www.myspace.com/camokrooked

Cand in 2007 doi dintre cei mai talentati producatori din drumandbass (conform lui Grooverider), austriecii Camo & Krooked si-au inceput colaborarea, se intrezarea un rezultat spectaculos. Doar 3 ani au fost suficienti pentru ca cei doi sa cucereasca fiecare paleta a genului si sa lanseze piese la cele mai mari case de discuri, dovada ca cei doi austrieci nu au dat gres.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Addictive TV
AV Set / Londra / Marea Britanie

http://www.myspace.com/addictivetv
http://www.addictive.com/

Probabil cei mai populari artisti audiovizuali din lume, crew-ul britanic Addictive TV prezinta o experienta audio-vizuala irezistibila. Addictive TV au fost pe buna dreptate descrisi ca „the next level shit” de catre Grandmaster Flash.

Avand la activ giguri in peste 50 de tari, in cele mai diverse locatii - de la muzee, la cluburi pana la cele mai mari festivaluri de muzica si film din lume. Cei mai buni VJ din lume (conform Dj Mag) s-au remarcat indeosebi prin remixurile la productii hollywoodiene precum Iron Man, Slumdog Millionaire si Fast & Furious precum si prin seturile live eclectice ce conduc filozofia cut & paste in era digitala.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Jenna G
V Recordings / Ninja Tune / Manchester / Marea Britanie
http://www.jennag.net/

Puternica, emotionala si sexy - faceti cunostinta cu Jenna G una din vocile de baza ale miscarii electronice urbane – recunoscuta atat datorita pieselor proprii cat si a colaborarilor cu nume precum Chase & Status, The Qemists, Kabuki, The Shapeshifters, Zinc, Nu:Tone, Friction, Zed Bias si multi altii...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Kabuki
V Recordings / Frankfurt / Germania
http://www.myspace.com/iamkabuki

Veteran al scenei germane de drumandbass, Kabuki continua sa se faca remarcat pe plan global prin productii proaspete alaturi de artisti precum: Jeru the Damaja („Watch your Step”), Jenna G („Just Hold On”) , colaborari si remixuri Dom & Roland, Serum si Makoto precum si un nou album „Warrior Soul” lansat la V Recordings in 2010.
Kabuki va fi prezent pe scena festivalului din acest an cu sprijinul Centrului Cultural German din Timisoara.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Disaszt
Mainframe / Viena / Austria http://www.myspace.com/DisasZt
Disaszt este unul dintre fondatorii scenei austrice de drumandbass si muzica electronica. Cu mai bine de 10 ani de experienta, Daniel Fuerst-Zoffel este omul din spatele proaspatului label si sound „Mainframe”, organizator si promotor, producer recunoscut si unul din cei mai buni DJ din Viena.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dirty Phonics - 2DJs + 1 MC Set
Paris / Franta
http://www.myspace.com/dirtyphonics

Dirty Phonics au devenit un adevarat fenomen global datorita performanceurilor live, seturilor de DJ si refuzul de a se conforma tiparurilor unui anumit gen. Pe langa spectacolul de scena, release-urile acestora prezinta un mariaj curajos intre drumandbass, electro, dubstep, hip-hop si breaks. Toate acestea puse laolalta creeaza fara indoiala unul dintre cele mai proaspete si inovatoare proiecte din muzica electronica de azi.

Dirty Phonics vor fi prezenti la TM10BASE cu sprijinul Centrului Cultural Francez din Timisoara.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Black Sun Empire
BSE Recordings / oBSEssions / Shadows of the Empire
Utrecht / Olanda
http://www.myspace.com/blacksunempire
http://www.blacksunempire.com/

Black Sun Empire reprezinta cel mai inalt nivel in materie de dark drumandbass, tech si neurofunk. Imperatorii mondiali ai drumandbassului dur vor fi prezenti anul acesta pe scena festivalului TMBase cu tehnica inalta olandeza, precum si un nou material drumandbass si dubstep de pe noul album “Lights and Wires” programat pentru lansare pe 4 octombrie.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Stamina MC
Londra / Marea Britanie
http://www.myspace.com/musicfromstamina

Un artist complet, Stamina MC combina cu usurinta rolurile de vocalist, gazda si MC cu o prezenta scenica coplesitoare. Colaborari alaturi de nume uriase precum Marky, Roni Size, Shy FX, Jungle Drummer si London Elektricity si piese legendare precum 'LK' (alaturi de Marky si XRS) sau 'Barcelona' (cu DKay & Epsilon) i-au cimentat reputatia in scena muzicii electronice.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Suie Paparude
Bucuresti
http://www.suiepaparude.ro/

Prezenti anual - prieteni vechi ai festivalului TMBase, chintesentiala trupa de muzica electronica românească: Suie Paparude revin in 2010 pe scena festivalului TMBase cu atitudine de scoala noua si sunete proaspete de pe noul album: "E Suflet in Aparat" lansat oficial la Timisoara in cadrul TM10BASE.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Jay Cunning
Londra / Marea Britanie / KissFM, Sub Slayers
http://www.myspace.com/mc_fearless

Favorit al festivalului TMBase, reprezentand monstruosul nou sunet de breakbeat amestecat cu dubstep si drumandbass al noului sau label Sub Slayers, Jay Cunning este unul din cei mai talentati selectori ai Regatului Unit.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Fearless MC
Londra / Marea Britanie
http://www.myspace.com/mc_fearless

Cu mai bine de 10 ani de experienta Fearless MC este unul din numele de referinta din circuitul britanic si reprezinta scoala veche de jungle. El este totodata unul dintre cei mai premiati si apreciati Crowd Hype MCs.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Hudson Mohawke
Warp Records, LuckyMe, Glasgow / Marea Britanie
prezentat de Red Bull Music Academy
http://www.myspace.com/hudsonmo

Hudson Mohawke, (Ross Birchard) cunoscut si sub numele de DJ Itchy (nume sub care a devenit la 15 ani cel mai tanar finalist UK DMC) va reprezinta noul sound de muzica electronica deconstructivista / wonky post-dubstep promovat alaturi de Rustie. Semnat la puternicul Warp Records si-a lansat albumul de debut in octombrie 2009 si de atunci a fost implicat in numeroase proiecte de hip-hop si electronica precum Surface Emp si proaspata trupa din Manchester Egyptian Hip Hop


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Dorian Concept
Ninja Tune, Kindred Spirits, Vienna
prezentat de Red Bull Music Academy
http://www.myspace.com/dorianconcept

Profesorul de beaturi austriac Dorian Concept, alias Oliver Thomas Johnson, a atras atentia scenei globale de muzica electronica cu sunetul sau distinct de glith-trip-hip-hop combinat cu electronica live si o picatura de soul. Dincolo de nume, creatiile sale au creat furori la nivel mondial, au dus la lansarea unui album excelent si la aparitii Dorian Concept live in cadrul celor mai apreciate evenimente europene de muzica electronica.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

CosminTRG
Tempa, Bucuresti, prezentat de Red Bull Music Academy
http://www.cosmintrg.com/

TRG s-a afirmat in scurt timp ca cel mai cunoscut artist roman de muzica electronica alternativa la nivel global. Soundul TRG s-a bucurat de atentia unui public larg de la Sonar si Fabric (Londra), Red Bull Music Academy Torronto pana in Romania la TMBase si alte evenimente majore.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

KidKanevil
First Word Leeds
Web: http://www.myspace.com/kidkanevil

Kidkanevil sa remarcat pe scena de muzica electronica o data cu lansarea albumului de debut ‘Problems & Solutions’ in 2007 si de atunci puterile sale au crescut exponential. Combinand si distorsionand granita dintre genuri seturile si productiile sale trec de la hip-hop la futurejazz, jungle si dubstep pana la influente world music.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Minus
Local.rec, Bucuresti, prezentat de Red Bull Music Academy
http://www.myspace.com/minusro

Daniel Stanciu a.k.a Minus a reprezentat Romania la Red Bull Music Academy Londra 2010.S-a apucat de muzica in liceu si de atunci a facut, printre altele, IDM, 8-Bit, Dub si Hip-Hop experimental. A scos trei EP-uri la Arhiva7 (unul din ele facut cu un Game Boy) si a cantat la festivaluri din Romania (TMBase, Rokolectiv) si din afara (Wilsonic, Numusic, Todaysart), impartind scena cu artisti precum Luke Vibert, Cylob sau Hudson Mohawke.

Pe 6 Noiembrie 2009 a incantat publicul la Sala Polivalenta in deschidere la Gorrilaz Sound System si Underworld. De aproape doi ani colaborează cu Ion Dumitrescu la proiectul Minus si Ion, combinand Krautrock cu Dub Techno si punand accentul pe improvizatie.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

DJ Limun
Risco, Timisoara
http://www.myspace.com/djlimun

Cel mai de seama turntablist roman, tanarul DJ Limun reuseste sa surprinda prin tehnica superioara si creativitate in seturi remarcabile ce depasesc limitarile unor genuri specifice si devin spectacole audio in sine.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Subcarpati
http://subcarpati.com/

Proaspatul proiect carpato-danubiano-pontic condus de MC Bean creaza un melanj din muzica electronica si urbana cu elemente si sampleuri din muzica folclorica pentru un rezultat remarcabil.

Mai multi artisti precum si detalii legate de festival vor fi anuntate in curand.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Mighty Boogie
High Priority, Timisoara
http://www.myspace.com/mighty1boogie
Mighty Boogie a inceput activitatea de dj in 2006 odata cu lansarea primului soundsystem din Romania,Fyiah Burn Sound.Actual membru al crewului High Priority ,s-a remarcat prin seturile sale de jungle/drum and bass si dubstep cu puternice influente din muzica jamaicana.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Bread & Butter
Arad
Web: http://www.mixcloud.com/breadtothebutter

Bread & Butter (Kitchen Collective / AR) mananca trufe, pune muzica eclectica si bea rom fin din Puerto Rico. Bucatarii sefi, Hiero si Daddy Africa invart rotile de fier lasand sa iasa prin difuzoare muzica proaspata de pe toate continentele. Dau foc la hambare, umezesc stripteuzele din priviri si reusesc sa impace trupele rivale de break-dance cand amesteca aromele de funk, hip-hop, big beat si samba cu mult bass si scortisoara.

Mai multe detalii: http://www.tmbase.ro/tm10base/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1347
valentin

Adaugat in urma cu 4979 zile, 10 Aug. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .