poze refreshtm sigma suie paparude live gojira planet h

RefreshTM: SIGMA, SUIE PAPARUDE Live, GOJIRA & PLANET H

Timis , Timisoara. Sâmbătă 19 Octombrie 2013 22:00
Str. Pictor Zaicu nr. 19

Categorii: Petreceri , Muzica si Concerte , Festivaluri

Octombrie 2013 - Re:Fresh TM preia controlul asupra muzicii si culturii urbane - sambata, 19.10, la hala industriala de pe str. Pictor Zaicu nr. 19 (halele care au gazduit TM07Base), se reunesc elementele esentiale: cele mai proaspete sunete electronice cu invitatii Sigma (Hospital, UKF, Virus), nou videoclip si material live Suie Paparude in premiera la Timisoara, bass greu cu Gojira & Planet H, noi artisti romani, animatii si colaje video plus publicul timisorean !

Bilete & Poster update pentru RefreshTM #1 - 19.10.Timisoara -
PRET BILETE: in avans: 25 lei, la locatie 35 lei ->>
Biletele in avans sunt disponibile in numar limitat pana pe data de 17 octombrie (inclusiv) la Setup Venue doar in serile cu eveniment (verificati www.setuptm.ro pentru program) precum si la cafeneaua Friends din piata Unirii (Strada Palanca nr. 2).
ATENTIE ! Recunoastem si acceptam doar biletele originale si vandute din locatiile oficiale. De asemenea nu se vor accepta bilete rupte sau deteriorate. Biletul este obligatoriu pentru acces si trebuie pastrat ulterior pentru control. Accesul precum si vanzarea biletelor este interzisa persoanelor sub 18 ani.

Lineup update la RE:FRESH #1 (19.10 - Hala Industriala) ->> In Deschidere Kolapsys & Ivilstrad (Timisoara), after cu Bibanu (PNal, Timisoara) si visuals alaturi de VJs U8 (Setup/TMBase) & Spuchi --> bass, trap, dubstep, dnb si eye candy

Line-up:
SIGMA (Hospital, Breakbeat Kaos, UK)

https://soundcloud.com/sigmahq
https://www.facebook.com/sigmauk

Inca din anul 2007, superproducatorii si selectorii din Regatul Unit, SIGMA (Cameron Edwards si Joe Lenzie), si-au lasat in mod cert amprenta asupra scenei muzicii drum&bass.

De la primele release-uri la Hospital & Viper Rec.,pana la piese uriase precum "Night and Day", "The Jungle", "Stronger", "Lassitude" (cu DJ Fresh) si "All Blue" (cea mai descarcata piesa de pe DrumandBassArena UK), acest duo exploziv s-a catapultat in prima linie a sunetului drum&bass global, devenind parte integrala in scena.

Adauga titlul de "Best Breakthrough DJs", remixuri pentru Ellie Goulding, Eric Prydz, Groove Armada, Sway, Rusko si altii si SIGMA este cu siguranta numele de urmarit in 2013.


SUIE PAPARUDE (Bucuresti, Romania)
http://www.suiepaparude.ro/

Numele de referinta din muzica electronica romaneasca: Suie Paparude: Michi, Dobrica si MC Bean revin la Timisoara cu videoclip nou, material proaspat augmentat de proiectii si atitudine de scoala noua intr-un nou performance live unic !

GOJIRA & PLANET H (Tandarei, Cluj-Napoca)

Pe numele sau real George Andreescu, Gojira activeaza înca din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a facut canto la scoala de muzica din Slobozia, facând naveta între acest oras și țandarei – localitatea natala. Predispus catre combinații îndraznețe și nemaipracticate, prestațiile sale ofera ascultatorilor un plus de adrenalina, reuțind sa le aduca zâmbetul pe buze și sa îi îmbie la dans.

Planet H aka Paul Opris este absolvent al Academiei De Muzica “Gheorghe Dima”, face muzica electronica din 2001 sub numele de Xsub sau Aazbestos, productiile lui, insa, pana in 2009 erau destinate exclusiv urechilor cercului sau de prieteni. Asta din cauza ca la vremea respectiva activitatea lui muzicala principala consta in a fi chitarist si apoi vocal in formatia Narkoma metamorfozata in Godmode (2005), formatii pe care le-a si fondat. Activitatea lui de producator include multe genuri, de la punk si metal la muzica electronica si hip hop. A produs primul ep si primul album al formatiei Guerrillas si ultimele 2 albume ale formatiei Altar, formatie unde a si activat o scurta perioada ca dj (scratchuri).

Ca producator de dubstep si drum and bass, Planet H este cunoscut pentru remixurile sale dupa Vita De Vie – Varza, ROA – Ne Place, Coma – Coboara-ma In Rai, The Mono Jacks – Gandurile si altele. A impartit scena sau pupitrul cu Deftones, Borgore, Vaski, Bar9, Bare Noize, Foreign Beggars, Psychofreud, High Rankin, Alix Perez, P Money, Counterstrike, Emalkay, Subscape, True Tiger, Drumsound & Bassline Smith, Calvertron.
In iarna lui 2011 a reluat legatura cu fostul sau coleg de la Green Channel, Gojira, si au pus bazele formatiei Gojira & Planet H.

Detalii despre artisti, bilete si acces in curand online !
Prezentat de Setup Venue. Parteneri & mai multe detalii in curand.
http://www.facebook.com/setuptm
Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/552024418178855/

Mai multe detalii: http://refresh.setuptm.ro

Pret bilet: 25/35

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1205

Eveniment postat de organizator

raul vladau

Adaugat in urma cu 3844 zile, 18 Sep. 2013

Adaugat de Raul11286

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .