poze concert andre rieu maastricht 2013

Concert Andre Rieu - Maastricht 2013

Timis , Timisoara. Sâmbătă 13 Iulie 2013 20:45 - Sâmbătă 13 Iulie 2013
SALA CAPITOL TIMISOARA

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/840

Concert transmis prin satelit de la Maastricht, Olanda

D’STARS în parteneriat cu CinemaLive oferă şi în această vară publicului meloman din Timişoara concertul anual de la Maastricht al lui André Rieu, artist cunoscut în mod afectuos drept "Regele Valsului". Un concert de 3 ore, în care André va fi acompaniat de către faimoasa lui orchestră Johann Strauss, Sopranele sale, Tenorii, cât şi o serie de invitaţi deosebit de speciali. 

Aşa cum bine se ştie, André susţine în fiecare an o suită de concerte în minunatul său oraş natal Maastricht, Olanda. Concertele se ţin în faţa a mii de fani, în prea-frumosul ambient medieval al pieţei centrale Vrijthof din Maastricht.

Seria de concerte susţinute de André la Maastricht sunt cunoscute ca fiind cele mai populare evenimente muzicale ale anului, unde sosesc cei mai infocaţi fani ai săi, veniţi din toate colţurile lumii, spre a lua parte nemijlocit la acestea. 

Caracterul special şi unic al acestor concerte e dat şi de atmosfera efervescentă din piaţa centrală Vrijthof, atmosferă întreţinută de mulţimi de oameni aflaţi la terasele restaurantelor aşezate de jur-împrejurul pieţei, clienţi care iau parte cu toţii la acest eveniment magnific. 

Mesajul pe care André îl dedică anul acesta fanilor săi aflaţi în cinematografele din lumea întreagă, este : “Dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci venim noi la voi. Va fi un eveniment magic cu o serie de invitaţi deosebit de speciali. Veniţi şi savuraţi muzica pe marele ecran, în confortul cinematografului din oraşul dvs." 

Concertul din 2013 se anunţă a fi cel mai grandios concert proiectat vreodată în cinematografe. 

Ca de fiecare dată, transmisia o va avea ca şi gazdă pe Charlotte Hawkins, moderatoare a CinemaLive. Charlotte va asigura prologul concertului, iar la sfârşitul spectacolului îi va lua un interviu lui André, interviu menit în exclusivitate audienţei din cinematografe. 

Concertul va avea o durată aproximativă de 3 ore, în care este inclusă o pauză de 15 minute. Pasajele vorbite ale concertului sunt în limba engleză. 

Biletele pot fi cumpărate la casieria cinema Timiş, zilnic 16:00 - 20:00 

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1283

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 3943 zile, 03 Iul. 2013

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .