poze alice in wonderland

ALICE IN WONDERLAND

Timis , Timisoara. Miercuri 29 Martie 2017 - Miercuri 29 Martie 2017

Categorii: Spectacole si Filme

O adaptare frumoasă după Alice in Wonderland a lui Lewis Caroll, cu o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala de teatru într-un tărâm fermecat. Muzică, lumină, culoare, aventură sunt cuvintele care definesc spectacolul.

Filarmonica Banatul din Timișoara este gazda unui spectacol extraordinar la care sunt invitaţi, atât copiii, cât şi părinţii lor.
”Alice in Wonderland” (Alice in Tara Minunilor) este unul din cele mai frumoase spectacole pentru copii al Teatrului MiniartShow by Ioana Ginghină din Bucureşti, iar pe 29 martie 2017 de la ora 18:00, ÎN PREMIERĂ, va fi jucat şi la Timișoara.

Povestea spune că...Alice este o fetiță de 11 ani care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă
este natura, viața și nu mai crede în povești. Astfel că ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o țară care prin logica ei, este un total nonsens. Considerată ca fiind cel mai bun exemplu de literatură nonsens, “Alice în Tara Minunilor” este o poveste cu mesaje pentru toate categoriile de vârstă. Binecunoscuta poveste scrisă de Carroll Lewis, îi poartă pe micii spectatori într-o lume a imaginaţiei, plină de farmec şi întâlniri neaşteptate. Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Regina de cupa, Pălărierul nebun sunt câteva din personajele cu care se întâlneşte Alice în călătoria ei și pe care copiii vor avea ocazia să îi cunoască în spectacol.
Așadar, aveți toate motivele să veniți la spectacol: veți călători pe tărâmuri de basm, veți trăi aventuri încântătoare, veți râde din toată inima și vă veți bucura de melodii originale și proiecții cinematorgrafice.

Spectacolul „Alice in Wonderland” (Alice in Tara Minunilor) face parte din proiectul national educativ „Caravana cu povești” marca Un părinte mai bun, prin care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Preţul unui bilet este de 30 sau 35 lei în functie de categorie, iar acestea se pot achiziţiona din reteaua Eventim:

http://www.eventim.ro/ro/bilete/spectacol-alice-in-wonderland-timisoara-filarmonica-banatul-457206/event.html

Va asteptam!

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/alice-in-wonderland/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1936
Cuvinte cheie: Timisoara

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2572 zile, 14 Mar. 2017

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .