poze hora iu malaele sunt un orb

Horațiu Mălăele - Sunt un Orb

Timis , Timisoara. Joi 15 Iunie 2017 22:00
Jardin Timișoara, Bulevardul Vasile Parvan nr. 5

Categorii: Spectacole si Filme

Pe 15 Iunie de la ora 22:00 la Jardin Timișoara se anunță „lovituri de treatru” alături de Horatiu Malaele -- convins că râsul va mântui lumea, artistul iși provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat.

„Spectacolul - Sunt un orb - cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“,spune Horatiu Malalele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale.‎

Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o noua demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variantă a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Rezervări Eveniment : 0752 806 143

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 745
Cuvinte cheie: Timisoara
lavi

Adaugat in urma cu 1948 zile, 06 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
angajatori de top timi oara

Angajatori de TOP Timișoara

Timis, Timisoara. 28 Oct 2022 - 29 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .