poze noi invartim pamantul la amafest

Noi învârtim pământul la Amafest

Timis , Timisoara. Sâmbătă 18 Iunie 2016 18:00 - Sâmbătă 18 Iunie 2016
Casa Tineretului str.Aries nr.19

Categorii: Spectacole si Filme

Compania D’arte, va invită la spectacolul de teatru “Noi învârtim pământul” de Oleg Bogaev, traducerea de Elvira Rimbu, ce se va desfăşura sâmbătă, 18 iunie, ora 18:00, la Casa Tineretului Timisoara, in cadrul Festivalului National de Teatru pentru Amatori AMAFEST.

Compania D’arte, va invită la spectacolul de teatru “Noi învârtim pământul” de Oleg Bogaev, traducerea de Elvira Rimbu, ce se va desfăşura sâmbătă, 18 iunie, ora 18:00, la Casa Tineretului Timisoara, in cadrul Festivalului National de Teatru pentru Amatori AMAFEST. Spectacolul este susţinut de actorii amatori din cadrul Trupei de teatru a Companiei D’arte şi este realizat de Mariana Luca.

Distribuţia spectacolului – în ordinea intrării în scenă – este următoarea: DANA CRISTINA STRAUT – ANDRA TECULESCU – CRISTINA CARAGEA – VIOREL BORUGA – NADIA ILEA – LILIANA ROMAN – ROXANA BOCŞA – LIVIA POPESCU – KRISZTINA MIKLOS

Regia spectacolului este semnată de MARIANA LUCA, scenografia - DORU DĂNILĂ, coloana sonoră live - MĂDĂLIN LUCA, machiaj - MIRA METZLER - autor Garderoba de machiaj http://garderobademachiaj.ro/ , costume/stilist – DANA CRISTINA STRAUT - blogger FashionTag http://thefashiontag.com/ , iar videoproiecţia este concepută de MIHNEA ŞERBAN.

Piesa de teatru “Noi învârtim pământul” este o tragi-comedie a scriitorului rus contemporan Oleg Bogaev, în care întâlnim diferite tipologii umane aflate în aceeaşi situaţie limita –provocarea unui accident de maşină, pe o şosea pustie. Când cad măştile uzuale de pe chipul oamenilor, dacă nu în contextul unei situaţii extremă de viaţă? Când se devoalează putreziciunea ascunsă din relaţiile interumane, sau lumina din interior, dacă nu atunci când oamenii sunt nevoiţi să reacţioneze sub presiunea unui moment neaşteptat? Uneori, oamenii sunt atât de puternic orbiţi de propriul sine, încât nu-l mai văd pe celălalt care poate e rănit şi are nevoie de ajutor. Sunt oameni care văd realitatea foarte clar şi caută mijloace să fugă de impactul real, sunt oameni care nu doresc să vadă realitatea, alţii care nu pot să vadă realitatea, iar alţii văd dincolo de zidurile realităţii. Este o piesă despre întâlnirile omului cu sine însuşi şi fuga de impactul şi responsabilitatea asumării răului şi a salvării binelui. Este o întâlnire între om şi înger, între diavol şi dumnezeu, prin om. Este o piesă - oglindă a firii umane, în care fiecare spectator se poate regăsi. Finalul piesei este surprinzător, oferind un nou sens întâmplărilor, ridicând semne de întrebare asupra condiţiei umane.

Durata spectacolului: 2:00 h / cu pauză 15 min.
Contact: Tel. 0720762073
Email: companiadarte@gmail.com
Website: www.companiadearte.com
Intrarea libera

Festivalul Naţional de Teatru pentru Amatori “AMAFEST” este cofinantat de Consiliul Judetean Timis
Partener cultural: Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
mariana luca

Adaugat in urma cu 2851 zile, 07 Iun. 2016

Adaugat de Mariana12814

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .