poze orchestra titanic spectacol de teatru

ORCHESTRA TITANIC - spectacol de teatru

Timis , Timisoara. Miercuri 15 Iunie 2016 20:00 - Miercuri 15 Iunie 2016
Casa Tineretului str.Aries nr.19

Categorii: Spectacole si Filme

Compania D’arte, vă invită la spectacolul de teatru “Orchestra Titanic” de Hristo Boytchev, în traducerea Dianei Bulboacă, ce se va desfăşura miercuri, 15 iunie, ora 20:00, la Casa Tineretului Timişoara, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru pentru Amatori “AMAFEST”.

Spectacolul este susţinut de actorii amatori din cadrul Trupei de teatru a Companiei D’arte şi este realizat de Mariana Luca.
Distribuţia spectacolului – în ordinea intrării în scenă – este următoarea: Doko : RALUCA MACOVEI – Luko: LIVIU MAXIM JITARU – Liubka: CLAUDIA FEHER– Meto: ALINA PREDA – Harry: COSMIN NEDELA
Regia spectacolului este semnată de MARIANA LUCA, scenografia de DORU DĂNILĂ, coloana sonoră live - MĂDĂLIN LUCA, machiaj - MIRA METZLER , autor Garderoba de machiaj http://garderobademachiaj.ro .
Piesa este o comedie tristă a dramaturgului contemporan Hristo Boytchev. Povestea a patru vagabonzi care vieţuiesc pe un peron pustiu al unei gări abandonate, pe unde trenurile trec, dar nu opresc niciodată, şi fac pregătiri nesfârşite pentru ziua când un tren va opri în gara şi ei se vor urca în el, iar vieţile lor vor redobândi sens. Într-o zi trenul opreşte şi din el este aruncat un iluzionist şi showman vagabond, care le va schimba vieţile. Showman-ul Harry Houdini îi va pregăti pas cu pas pe cei patru rătăciţi ai sorţii pentru marea lor călătorie, care este pentru el şi marele moment de magie pentru care s-a pregătit viaţă întreagă. Harry crede în puterea transformatoare a iluziei, în împlinirea omului prin transpunerea în lumea spiritului şi eliberarea de materie. Salvarea aşteptată pe peronul gării se poate întâmpla doar prin călătoria interioară a fiecăruia.
Piesa este o metaforă despre viaţă şi sensul ei, despre realitate şi iluzie, despre marea călătorie şi marea trecere, despre singurătate şi a fi împreună, despre aşteptările vietii – a unui tren salvator pe un peron într-o gara uitată de lume, despre trenurile în care nu putem urca pentru că nu opresc niciodată şi în care călătoresc mereu ceilalţi a căror viaţă pare a avea sens şi destinaţie clară. Este o poveste despre oameni, cu căutările, rătăcirile şi visele lor. Şi, după cum ne spune iluzionistul Harry Houdini “ Lucrurile superioare sunt în voi. Nicăieri în cele şase direcţii ale lumii nu veţi găsi nimic. Singurul lucrul care există cu adevărat este în voi.”
Festivalul National de Teatru pentru Amatori “AMAFEST” este o cofinanţat de Consiliul Judeţean Timiş.
Partener cultural: Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis
Durata spectacolului: 1:30 h / fără pauză
Intrarea la spectacol este liberă
Contact: Tel. 0720762073
Email: companiadarte@gmail.com
Website: www.companiadearte.com

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
mariana luca

Adaugat in urma cu 2912 zile, 04 Mai. 2016

Adaugat de Mariana12814

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .