poze smart indoor triathlon

SMART Indoor Triathlon

Timis , Timisoara. Sâmbătă 27 Ianuarie 2018
Smartfit Studio 3, Calea Șagului 100

Categorii: Sport si Excursii

Competitia SMART Indoor Triathlon are ca scop promovarea sportului, in special cel competitional, miscarea si un stil de viata sanatos. Participantii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile din prezentul Regulament Oficial.

Prin participarea la aceasta competitie, concurentii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial. De asemenea, participantii trebuie sa semneze o declaratie pe proprie raspundere.
Această competitie se adreseaza oricarui pasionat de triatlon, inot, bicicleta si alergare, iar varsta minima de participare este de 13 ani.
Concursul va avea ca structura de baza distanta parcursa in unitate de timp. Asfel, pentru fiecare proba, concurentii vor avea la dispozitie 15 minute in care vor trebui sa parcurga cea mai mare distanta posibila in timpul alocat probei.
Concurentii vor trebui sa parcurga integral toate cele 3 probe (inot, ciclism si alergare), in aceasta ordine si in timpul mentionat mai sus. De asemenea, trebuie sa respecte cele doua minute de tranzitie dintre probe.
Concurentii care nu respecta traseul oficial sau il scurteaza, acest lucru oferindu-le un avantaj competitiv, vor fi descalificati.
Proba de inot se va desfasura in zona Wellness. (vezi harta de concurs)
Zona de tranzitie, situata in sala de Aerobic, este comuna pentru toate probele. (vezi harta de concurs) Accesul si iesirea vor fi securizate si vor fi permise doar participantilor.
Probele de ciclism si alergare vor avea loc in zona Cardio. (vezi harta de concurs)
Până la data de 20 ianuarie, participantii trebuie sa completeze fisa de inscriere si sa achite o taxa de 50 lei. (locurile nu pot fi cedate altor persoane)
Toti concurentii vor completa si semna o declaratie pe proprie raspundere, din care reiese ca sunt apti din punct de vedere medical si ca sunt de accord sa le fie aplicat pe piele, cu un marker temporar, numarul de concurs.
Pentru participantii minori, unul dintre parinti/ tutore/ reprezentant legal al acestora, va completa si semna o declaratie prin care isi va da acordul pe proprie raspundere, cu privire la participare si va declara ca participantul (copil) este apt din punct de vedere medical pentru participarea la aceasta competitie.
Concurentii vor participa la competitie folosind propriul echipament. Se recomanda ca acestia sa poarte echipament corespunzator competitiei.
Pentru proba de inot, va fi interzis costumul de neopren.
Concurentii au obligatia de a se prezenta in receptia Smartfit Studio 3, la ora 9:00. Intre ora 9-9:30 se vor inmana din receptie kiturile de concurs, iar acestea se vor depune ulterior primirii lor, in zona de tranzitie. Zona de tranzitie va fi restrictionata incepand cu ora 9:30. Tot in acest interval de timp, concurentii vor primi numarul de concurs si vor semna declaratiile prin care confirma faptul ca sunt apti din punct de vedere fizic pentru a participa la concurs.
9:30- 10:30 va avea loc sedinta tehnica cu participantii.
Startul concursului se va da la ora 11:00.
Orice nerespectare a prezentului regulament va fi penalizata de catre arbitrii prin avertisment, penalizare de timp sau descalificare in functie de gravitatea abaterii.
Contestatiile se vor depune la biroul aflat dupa zona de finish. Tot acolo se vor gasi si formularele de contestatie.
Festivitatea oficiala de premiere va avea loc conform programului oficial, la terminarea competitiei, in incinta clubului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1459
Cuvinte cheie: Timisoara
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1714 zile, 19 Ian. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
angajatori de top timi oara

Angajatori de TOP Timișoara

Timis, Timisoara. 28 Oct 2022 - 29 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .