poze turul phenomenal gillette

Turul Phenomenal Gillette

Timis , Timisoara. Joi 1 Octombrie 2009 20:00
Turul Phenomenal Gillette

Categorii: Sport si Excursii

Turul Phenomenal Gillette

Turul Phenomenal Gillette ajunge în Timişoara în data de 1 octombrie 2009 în jurul orei 20:00. Toţi cei care doresc să alerge în cea mai lungă ştafetă din lume (peste 3.000 de kilometri) şi să arate lumii întregi cât sunt de fenomenali pot începe deja pregătirea pentru ceea ce va fi una dintre cele mai interesante experienţe ale vieţii lor.
"Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei. Acest tur oferă bărbaţilor români şansa de a dovedi că pot realiza lucruri extraordinare si care, la final, pot fi mândri că au scris istoria celei mai lungi ştafete din lume!", a declarat Teodora Popescu, PR Manager Gillette.
Startul Turului Phenomenal Gillette a fost dat de Răzvan Lucescu pe 21 septembrie, în Bucureşti. Ştafeta va trece printr-o serie de oraşe importante ale ţării. Cei care doresc să se alăture ştafetei pot face acest lucru în locurile special amenajate din următoarele oraşe: Timişoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova,Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti (la finalul ştafetei). Participanţii se pot înscrie on-line, conform regulamentului afişat pe site-ul oficial www.phenomenal.ro, completând un formular de înscriere.
Alergătorii pot fi întâmpinaţi şi încurajaţi în faţa catedralei. Traseul turului prin Timişoara este marcat pe următoarele artere ale oraşului: str. Lt. Ovidiu Balea - str. Closca - str. Gheorghe Lazar - str. Paris - Bdul Republicii - Bdul Regele Ferdinand I - Splaiul Tudor Vladimirescu - Bdul 16 Decembrie 1989 - Calea Şagului.
Mercedes-Benz este partener al Turului Phenomenal Gillette, alergătorii fiind însoţiţi pe parcursul traseului de o serie de autoturisme Clasa E şi GLK alături de mai multe modele Viano şi Vito. Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Federaţia Română de Atletism.

sursa:***www.ziuadevest.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 482
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3762 zile, 01 Oct. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
curs inventor pro

Curs Inventor Pro

Timis, Timisoara. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
concert compact la timisoara

Concert Compact la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 15 Februarie 2020
luna amara turneu aniversar asfalt 15 ani escape

Luna Amara - Turneu aniversar "Asfalt" 15 ani @ Escape

Timis, Timisoara. Vineri 31 Ianuarie 2020
incite usa live in capcana

Incite (USA) Live in Capcana

Timis, Timisoara. Miercuri 5 Februarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .