poze verde pentru biciclete te invita pedaleaza si tu de craciun

Verde pentru biciclete te invita:Pedaleaza si tu de Craciun!

Timis , Timisoara. Duminică 20 Decembrie 2009 18:00

Categorii: Sport si Excursii

Pedaleaza si tu de Craciun

În numele celor 5.000 de biciclişti timişoreni care au participat la campaniile din 2009, echipa Verde pentru biciclete i-a scris iui Moş Crăciun şi l-a rugat să facă anul acesta o excepţie şi în loc de sanie să folosească un vehicul pe roţi ca mijloc de deplasare. Pentru că renii nu au avut nimic de obiectat, prezenta moşului în Timişoara va fi, în premieră, pe bicicletă.
Timp de 4 zile, în perioada 20-24 decembrie, în intervalul orar 18.00-20:00, Moş Crăciun va fi membru de onoare al echipei Verde pentru Biciclete şi îi va plimba în sania-ricşă trasă de renii VpB pe copiii care au fost cuminţi şi care ştiu sa spună o poezie.
Moş Crăciun a pregătit 500 de surprize realizate de ajutoarele sale şi un brad înalt de 5 metri, ce va fi amplasat în Piaţa Operei. Bradul este unul special şi va fi iluminat cu ajutorul bicicletelor în ziua de 23 decembrie, începând cu ora 18.30. Moş Crăciun şi echipa "Verde pentru Biciclete" îi invită pe toţi cei dornici să pedaleze să li se alăture pentru a putea menţine aprinsă lumina Crăciunului cât mai mult timp posibil. "Vom monta cinci suporţi speciali pentru biciclete şi un sistem de generare a curentului electric. Bicicliştii timişoreni sunt invitaţi să pedaleze ca să producă energie necesară pentru iluminarea completă a bradului, sau, dacă nu se poate acest lucru, măcar pentru steaua din vârful acestuia", a declarat Graţian Bolog, unul dintre organizatorii acţiunii.
Bradul este oferit de către compania Moranduzzo SRL. producător de globuri şi accesorii pentru bradul de Crăciun, iar evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara. Iluminarea ecologică a bradului, prin forţa pedalelor, va fi pusă în practică de specialişti de la companiile timişorene Electromotor şi Tehnomet.
Anul acesta mai aduce o premieră la Timişoara. Părinţii vor putea închiria pentru copii lor un Moş Crăciun mai special, ce va aduce sacul cu cadouri pe bicicletă. Doritorii se vor putea înscrie pe site-ul oficial al campaniei "Verde pentru Biciclete" - www.pedaleaza.ro, moşul urmând să-i viziteze pe copii în data de 24 decembrie.
"Verde pentru Biciclete" este o mişcare pentru pedalare realizată de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu.

Mai multe detalii: http://www.pedaleaza.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 719
Cuvinte cheie: SI , craciun , de , pedaleaza , tu , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5223 zile, 09 Dec. 2009

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .