poze weekend praga autocar 4 zile 119 eur

WEEKEND PRAGA, AUTOCAR 4 ZILE 119 EUR

Timis , Timisoara. Joi 21 Martie 2013 21:00
Str Goethe nr. 2

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 40/50

Weekend Praga 119 eur, autocar din Arad-Timisoara

Ziua I. 

Plecare din Timisoara ora 21,00 (Arad ora 19.30). Se circula pe timpul noptii. 

Ziua II 

Sosire in Praga (aproximativ ora 9.00 dimineata). Mic dejun suplimentar tip bufet. Lasarea bagajelor la hotel in safe luggage room si intalnire cu ghidul local pentru tur (durata 3-4 ore)- ghid local atestat vorbitor de limba romana. 

Primul tur al excursiei incepe in New Town. Aici, se va aprecia unul dintre cele mai celebre bulevarde din Praga, Piaţa Wenceslas cu monumente relevante cum ar fi Muzeul Naţional, Teatrul Naţional etc.Turul continua pe străzile mici ale oraşului vechi si se ajunge in Piaţa Oraşului Vechi cu Ceasul Astronomic, Biserica Tyn, Turnul Primariei (nu este incluse taxa de intrare la Turnul Old City Town Hall: 5 EUR per persoană).Grupul continuă turul pe strada Pariska spre cartierul evreiesc Josefov, numit astfel după împăratul Josef al II-lea (1780-1790). Turul va continua spre Cimitirul Evreiesc Vechi (intrare nu este inclusa. Cost 13 EUR pe persoană), în care app. 100.000 de persoane sunt îngropate si se vor vedea sase sinagogi (intrarea nu este inclusa). Pauza de masa (neinclusa). Intoarcere la hotel si distribuirea camerelor. 

Dupa amaiaza si seara program liber. Optional : Croaziera pe Vltava 2 ore – minim 20 persoane (cina inclusa) 22 eur/pers inclusiv ghid 

Plata se face la inscriere. Pentru programul de dupa amiaza deplasarea la/de la hotel se face cu mijloace de transport in comun. Cazare. 

Ziua III 

Mic dejun. Incepând de la 09:00 (durata 3-4 ore)-ghid local atestat vorbitor de limba romana. 
Se pleaca cu autocarul de la hotel impreuna cu ghidul ceh si insotiroul de grup spre castelul Praga. (Taxă de intrare Castelul Praga: 11 EUR per persoană). Turul in zona Castelului permite vizitarea Catedralei Saint Vitus, arhitectura veche a vechiului Palat Regal, dand ocazia admirarii unor panorame uimitoare ale orasului Praga. Apoi, turul continuă ajungandu-se in Lesser Town, Podul Charles, Golden Lane etc. Aici vă simtiti cu adevărat în inima oraşului. Pauza de masa (neinclusa). 

Dupa amiaza program liber de vizita sau cumparaturi. Pentru programul de dupa amiaza deplasarea la/de la hotel se face cu mijloace de transport in comun. Cazare. 

Ziua IV 

Micul dejun. Program turistic individual sau in minigrupuri: Piata Wenceslas, Muzeul National, Dancing House, Turnul Petrin - o imitatie a turnului Eiffel, etc. In jurul orei 12 se pleaca spre Timisoara. Sosire in Timisoara in noaptea duminica spre luni. Tarife: 

115 EUR loc in camera tripla / 119 EUR loc in camera dubla 

Traseu: Arad-Timisoara-Budapesta-Bratislava-Praga (nu se fac escale sau tururi in orasele de pe traseu). 

PRETUL INCLUDE 
2 cazari cu mic dejun in Hotel 3***+ in camere duble/triple 
mic dejun bufet 
transport autocar 
tur cu ghid local atestat vorbitor de limba romana 
insotitor din partea agentiei 
transport cu autocar 

PRETUL NU INCLUDE 
asigurarea medicala 
intrari la obiective turistice 
transport local 

Pret bilet: 525 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797

Eveniment postat de organizator

ebostour

Adaugat in urma cu 2796 zile, 25 Ian. 2013

Adaugat de ebos

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .