poze angajatori de top timi oara
poze angajatori de top timi oara poze angajatori de top timi oara

Angajatori de TOP Timișoara

Timis , Timisoara. Vineri 28 Octombrie 2022 10:00 - Sâmbătă 29 Octombrie 2022
Eroilor de la Tisa Blvd, nr. 22, Timisoara

Categorii: Targuri , Conferinte si Seminarii

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de cariera din Romania. Cei mai doriti angajatori din domeniile Business & Tech, cei mai entuziasti candidati high-potential, speakeri memorabili, experiente profesionale inedite, amintiri unice! Toate acestea, desfasurate in Timisoara califica Angajatori de TOP ca fiind cel mai longeviv eveniment de cariera. Ajuns la editia cu numarul 33, evenimentul Angajatori de TOP ofera atat companiilor participante, cat si candidatilor mixul perfect de elemente ce conduc spre o experienta de neratat.Înscrie-te la Angajatori de TOP Timișoara!

Ce presupune experienta Angajatori de TOP?


Workshopuri de cariera

Zeci de workshopuri sunt pregatite pentru a oferi raspunsuri la cele mai arzatoare intrebari privind parcursul profesional. Investitia constanta in dezvoltarea profesionala si personala contribuie la obtinerea unei cariere de succes.


Pornind de la cum te poti face remarcat cand nu ai experienta in CV, cum poti avea un inceput de succes, care sunt metodele prin care iti poti dezvolta inteligenta emotionala la locul de munca si ce tips&tricks ofera specialistii in HR cu privire la cum ar trebui sa iti prezinti skill-urile, workshopurile de cariera reprezinta ocazia perfecta de a investi in potentialul tau.


Sesiuni de consiliere in cariera

Specialistii in HR cu o vasta experienta in recrutare ofera gratuit sfaturi despre cum sa iti faci CV-ul, cum te poti face remarcat la interviul de angajare, cat de importanta este increderea in sine la prima interactiune cu angajatorul si ce pasi trebuie sa urmezi daca iti doresti o reconversie profesionala.

Nu stii cum poti obtine locul de munca dorit? Ce trebuie sa faci pentru a convinge ca esti omul potrivit la locul potrivit? Stai de vorba cu consilierii nostri si descopera cele mai valoroase sfaturi despre si pentru cariera! Acestia asteapta sa te intalneasca si sa te ajute sa gasesti raspuns la cele mai mari curiozitati pe care le ai despre piata muncii din Romania.


Workshopuri si Conferinte Tech
Noutatile si inovatiile din industria tech vor fi dezbatute de speakeri renumiti ce vor aborda cele mai captivante subiecte din domeniu.

7 Principles for Quality Coding / How can we accelerate innovation? / The backstage of Engineering the best vehicle sunt doar cateva dintre tematicile pregatite.

Chiar daca te afli la inceput de cariera sau ai experienta, esti asteptat cu numeroase oportunitati si activari care sa te inspire. Vei putea sa stai fata in fata cu speakeri renumiti si sa te lasi inspirat de subiectele inovative pe care acestia le propun in cadrul keynote-urilor pregatite. Cariera ta Tech incepe la Angajatori de TOP!


Oportunitati studenti si absolventi

Mii de programe de internship si locuri de munca entry-level lansate in premiera la Angajatori de TOP.

Esti student sau ai absolvit? Te afli la inceput de drum si iti doresti sa te angajezi? Consideri lipsa de experienta un impediment? Aici ai acces la toate oportunitatile de cariera din domeniiile Business si Tech potrivite profilului tau.

Mai multe detalii: http://bit.ly/3dUTCKv

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 417

Eveniment postat de organizator

techtalks romania

Adaugat in urma cu 549 zile, 26 Sep. 2022

Adaugat de TechTalks

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .