poze expo bio brumar timisoara

EXPO BIO - BRUMAR @ Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 4 Noiembrie 2010 10:00 - Duminică 7 Noiembrie 2010
Iulius Mall

Categorii: Targuri

EXPO BIO - BRUMAR @ Timisoara

STAR EXPO Timişoara, firmă organizatoare de expoziţii, târguri şi evenimente, organizeza împreună cu Iulius Mall Timişoara în perioada 4 – 7 noiembrie 2010, manifestarea expoziţionala EXPO BIO - BRUMAR, menită să reunească producători şi distribuitori de produse ecologice din întreaga ţară. Este a treia expoziţie organizată în acest an cu aceeaşi tematică, justificată prin succesul celor anterioare şi la solicitarea unui număr important atât de expozanţi cât şi a consumatorilor de asemenea produse şi servicii.
Producătorii şi comercianţii de produse bio, naturale sau organice au posibilitatea de a expune o plajă extinsă a acestora, incepând de la cele cosmetice, de îngrijire personală, de curaţenie, sau de suplimente nutritive şi terminând cu cele alimentare, gospodăreşti, de îmbrăcăminte sau pentru mediu ambiental, fără aditivi sau alte substanţe chimice, de sinteză şi nemodificate genetic.
La cele doua ediţii anterioare, vizitatorii au apreciat eforturile producătorilor de asemenea produse, precum si ale celor care asigură servicii complementare de sănătate, demne de toată admiraţia, pentru că nu-i deloc uşor şi la îndemâna oricui să înfrunte şi să învingă constrângerile vieţii moderne cu întregul ei cortegiu de conservanţi, coloranţi, E-uri, aditivi şi alte chimicale, de tehnologii poluante, de zone poluate.
O asemenea manifestare expoziţională va fi benefică atat pentru producătorii de produse bio-eco-naturale şi pentru cei care prestează servicii în domeniu sub aspect comercial, cât şi pentru vizitatorii- cumpărători care doresc să se aprovizioneze cu asemenea produse, sau să apeleze la serviciile medicale complementare, la preţuri mai mici decat cele practicate in mod curent.
Dorinţa organizatorilor este ca expozaţii să aducă în standuri şi să ofere o gamă cât mai completă de produse şi servicii bio-ecologice din domenii precum:
Alimentaţie, Produse apicole, Întreţinere corporală, Make-up, Produse de curăţenie, Aparatură de uz casnic, Energie alternativă, produse de medicina naturista, Edituri şi librării, presă de specialitate, de jucării, de ambalaje, Vopsele Ecologice Combustibili şi uleiuri ecologice etc.
Îndemnul care trebuie să ne călăuzească pe toţi – organizatori şi vizitatori- în acest demers, sperăm, bine venit, nu poate fi decât unul: tot ce este natural, este sănătos!.

Mai multe detalii: http://www.starexpo.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856
Cuvinte cheie: Timisoara
valentin

Adaugat in urma cu 4472 zile, 01 Nov. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .