poze targ de ziua copilului

TARG DE ZIUA COPILULUI

Timis , Timisoara. Joi 30 Mai 2013 09:00 - Duminică 2 Iunie 2013
Str. Marasesti, langa Spitalul Militar

Categorii: Targuri

Târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum organizat de firma OZZY GRUP

Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului.

1 Iunie este Ziua Copilului pe tot globul si reprezinta o zi a distractiei si a jocurilor copilariei. De 1 Iunie nu trebuie sa lipseasca multe cadourile pentru cei mici, dulciuri si jucarii...pe scurt, toate ingredientele unei Zi a Copilului reusita. Pentru a face din 1 Iunie o zi cu adevarat distractiva pentru copii, OZZY GRUP va propune sa veniti la “TARGUL DE ZIUA COPILULUI” 30 mai – 2 iunie 2013 din centrul Timisoarei, mai exact pe strada Marasesti (Spitalul Militar), in aer liber.

Mesele comerciantilor vor fi pline de cadouri si obiecte deosebite realizate cu mult suflet si migala. In perioada 30 mai – 2 iunie 2013 timisorenii si turistii isi pot achizitiona bijuterii si accesorii hand-made in serie limitata sau unicat. Artistii au pregatit cadouri atat pentru parinti, cat si cei mici. Bijuteriile sunt lucrate cu multa pasiune si bun gust, fiind confectionate din pietre naturale, pietre semipretioase, de diverse culori (albastru, alb, rosu, verde, roz, mov, grena), avand atasate perlute, elemente swarovski sau din argint. De la acest targ nu vor lipsi nici cadourile dulci: ciocolata de casa, salam de biscuiti, halva, halvita, bomboane, acadele, produse apicole : miere de mana, salcam, rapita, tei, miere de zmeura, energizant de miere, fructe de padure cu miere. Ceaiuri naturale pentru alergii si diferite afectiuni ale sistemului respirator sau nervos, tincturi si lotiuni din plante.

In cadrul targului, timp de 4 zile, va asteapta un atelier de pictura pe obiecte de ceramica. Aici puteti da frau liber imaginatiei, obiectele sunt create iar voi le dati culoare si viata. Tot la “Targul de ziua copilului” va puteti implica copii intr-un schimb de jucarii in care donati sau achizitionati jucarii, totul intr-un scop caritabil de a ajuta peste 50 de copii cu nevoi speciale sa beneficieze de o forma de terapie noua in tara - hidroterapie. In perioada 30 mai – 2 iunie toti parintii vor avea ocazia sa probeze diferite sisteme de purtat ( wrap, wrap-tai, mei-tai, manduca, marsupi, bumbo, manduca sau ergo) si sa beneficieze de consultanta instructorului in purtat bebelusii- Alina Bratu.

Pe langa gama diversificata de produse timisorenii sunt asteptati si cu, cadouri surpriza din partea organizatorilor.

“TARGUL DE ZIUA COPILULUI” isi asteapta vizitatorii cu produse proaspete si de calitate, expuse in diverse variante, menite sa atraga cumparatorii de toate varstele si sa creeze o atmosfera placuta.

„Targul de Ziua Copilului” va fi deschis zilnic in perioada 30 mai – 2 iunie 2013, cu un program de vizitare intre orele 09.00- 22.00 si intrare libera.

Deviza expoziţiei: “Lasati-ma sa fiu copil, macar un ceas in fiecare zi!”la Targul de Ziua Copilului!


Pentru detalii si inscrieri: SC OZZY GRUP SRL
Telefon: 0740 047 938
Email: raluca_jurca@ozzygrup.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1366

Eveniment postat de organizator

ozzy grup

Adaugat in urma cu 3981 zile, 25 Mai. 2013

Adaugat de Ozzy Grup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .