poze  tragos editia a ix a

"Tragos", editia a IX-a

Tulcea , Tulcea. Vineri 25 Septembrie 2009 10:30
Teatrul "Jean Bart"

Categorii: Festivaluri

Viaţa culturală a oraşului va fi animată de cea de-a IX-a ediţie a Festivalului de Teatru "Tragos"

Festivalul are două secţiuni, una de spectacole dramatice într-un act sau mai multe şi una de recitaluri dramatice individuale. Din juriu fac parte criticul de teatru Doru Mareş, directorul Teatrului "Jean Bart", Ion Dore, un reprezentant al Ministerului Culturii şi Cultelor-Direcţia Creativitate şi Diversitate, adică Marius Zarafescu, Ştefan Niţu, regizor la Teatrul "Aurel Elefterescu" din Călăraşi şi dramaturgul Ştefan Caraman.
Pe lista participanţilor la festival găsim Trupa Teatrului "Traian Grozăvescu" din Lugoj, Teatrul "Podul" al Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, Trupa "GMG Esperom" a Centrului Cultural Reduta din Braşov, Teatrul "Altar" al CJCPCT Tulcea, Trupa de Teatru "Salsovia" a Căminului Cultural Mahmudia şi Trupa Teatrului "Veritas" a Casei de Cultură Isaccea.
Juriul va acorda Trofeul şi Marele Premiu, în valoare de 2.000 lei, un premiu pentru regie, în valoare de 1.000 lei, premiu pentru interpretare masculină şi un premiu pentru interpretare feminină, ambele 800 lei, şi un Premiu Special al Juriului, în va­loare de 800 lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 871
Cuvinte cheie: Festival , Evenimente Tulcea
ilisie florin

Adaugat in urma cu 5322 zile, 24 Sep. 2009

Adaugat de floppy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 298

  • Ai ceva de zis?

    .