poze festivalul transalpin 2012

Festivalul "Transalpin" 2012

Valcea , Obarsia Lotrului. Vineri 20 Iulie 2012 - Duminică 22 Iulie 2012

Categorii: Festivaluri , Sport si Excursii

Asociatia "Drumetii Montane” se pregateste de serbare si da sfoara in tara, caci Festivalul ”Transalpin” nu intarzie sa apara, asadar va invita sa participati in perioada 20-22 iulie,2012 la prima editie a Festivalului Sporturilor Montane "Transalpin" ce va avea loc in Muntii Parang.

Asociatia ”Drumetii Montane” se pregateste de serbare si da sfoara in tara, caci Festivalul ”Transalpin” nu intarzie sa apara, asadar va invita sa participati in perioada 20-22 iulie,2012 la prima editie a Festivalului Sporturilor Montane “Transalpin” ce va avea loc in Muntii Parang.

In cadrul festivalului puteti participa la concursuri precum: Trofeul Jiului (raid montan, teste teoretice, orientare, escalada, cultural), Maraton, Sah … montan, unde participantii vor fi premiati cu permii ( in bani, vouchere, produse) ce depasesc suma de 26000 lei. Nu se percepe taxa de participare.

In cadrul Trofeul Jiului puteti concura in una din categoriile: Seniori ( dedicate pentru persoanele cu experienta ) , Juniori ( dedicate pentru persoanele ce au varsta cuprinse intre 14 si 20 ani ) , Open ( dedicate pentru persoanele care doresc sa faca o drumetie, indiferent de varsta, obligatoriu mixt ), pentru cele 3 categorii echipa trebuie sa fie formata din minim 3 persoane.

Traseul pentru categoria Juniori si Open este urmatorul Cabana Silvica (Start) - Cabana Aviatorilor (Control 1) - Lacul Calcescu (Control 2) - Cabana Aviatorilor (Control 3) iar traseul pentru categoria Seniori este la fel ca cel la maraton.

Maratonul va avea ca traseu Cabana Silvica (Start) - Cabana Aviatorilor (Control 1) - Lacul Calcescu (Control 2) - VF. Setea Mare ( Control 3 ) - Cabana Aviatorilor (Control 4 ) - Cabana Silvica (FINISH), aproximativ 30,4km si se poate participa la una din cele doua categorii: feminine si masculine, participarea se face individuala.

Mai multe detalii: http://www.ecomunicate.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4314 zile, 28 Iun. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .