poze concert celelalte cuvinte la ramnicu valcea

Concert Celelalte Cuvinte la Ramnicu Valcea

Valcea , Ramnicu Valcea. Vineri 21 Martie 2014 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Aby Stage Bar din Ramnicu Valcea

După succesul înregistrat cu spectacolul acustic Trup şi Suflet de la Bucureşti, trupa-legendă a rock-ului românesc porneşte în turneu naţional şi ajunge la Râmnicu Vâlcea, la Aby Stage Bar.
Cei de la Celelalte Cuvinte ajung în Râmnicu Vâlcea după foarte mulţi ani de absenţă şi vor prezenta, în premiera absolută, conceptul de rock acustic "Trup și Suflet".
Concertul va avea două reprize: prima va fi dedicată pieselor acustice, iar cea de-a doua va readuce Celelalte Cuvinte în forţă, cu hiturile rock care i-au consacrat.
În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.
Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.
Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.
Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock din Râmnicu Vâlcea la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3562 zile, 06 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .