poze florin giuglea group la aby stage

Florin Giuglea Group la ABY STAGE

Valcea , Ramnicu Valcea. Vineri 27 Octombrie 2017 22:00
Aby Stage Bar, Calea lui Traian, nr. 158A

Categorii: Muzica si Concerte

Florin Giuglea Group - Invitation to the Blues

Florin a cantat alaturi de Mike Godoroja, a facut parte din band-ul sopranei Felicia Filip, este fondatorul trupei Publika si face echipa buna cu Marcian Petrescu in duetul StoryTellers. Chitarist si lutier, Florin foloseste numai chitare pe care le-a construit el insusi.

Dupa ani de cursuri, workshop-uri si experienta de scena, in 2015 Florin Giuglea a inceput mult-asteptatul sau proiect solo imprimand albumul de debut “Invitation to the Blues” impreuna cu vechii lui colegi de scena si prieteni: Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean si alti cativa muzicieni talentati.

“Invitation to the Blues”, alaturi de Radu Andrei, Hanes Radu, Mihai Ardelean si alti cativa muzicieni talentati, este proiectul bine-documentat si cercetat al lui Florin, calatorind mii de kilometri in SUA. De pe Beale Street din Memphis, Tennessee, pana in 6th Street in Austin, Texas, apoi de pe Bourbon Street din New Orleans, Louisiana, in renumitele baruri honky-tonk din Nashville si mai departe in Tupelo si Clarksdale, Mississippi, trecand prin clasicele sali de concerte din New York sau Los Angeles etc.

Rez. 0761312655

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 513
Cuvinte cheie: Ramnicu Valcea
lavi

Adaugat in urma cu 1956 zile, 27 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .