poze iris lumea toata e un circ aby stage bar

IRIS „Lumea toată e un circ” - ABY STAGE BAR

Valcea , Ramnicu Valcea. Vineri 1 Martie 2019 22:00
Aby Stage Bar, Calea lui Traian, nr. 158A

Categorii: Muzica si Concerte

Iris aduce la Ramnicu Valcea noul album, dar și cele mai îndrăgite piese din repertoriul lor!

La un an de la concertul aniversar #IRIS40, legendara trupă rock și-a respectat promisiunea făcută fanilor și a lansat un nou material discografic în cadrul unui concert de amploare.

„Lumea toată e un circ” este titlul noului album #IRIS ce a fost lansat marți, 23 octombrie, la Hard Rock Cafe din București. Albumul conține 17 melodii înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar la versurile acestora au mai contribuit pe langa membrii trupei si Sorin Poclitaru, Andrei Paunescu și Liliana Ștefan.

Primele trei single-uri de pe acest nou album au fost prezentate publicului începând cu vara anului trecut, fiecare dintre acestea fiind lansat alături de câte un videoclip. Noile piese s-au bucurat de un adevărat succes, atât în mediul online, unde au primit multe precieri, cât și în cadrul concertelor, când spectatorii au cântat alături de membrii trupei versurile melodiilor.

Primul material înregistrat în noua formulă a trupei a fost „Poți spune orice”, o adevărată declarație de forță, dar și de sincronizare perfectă, single-ul fiind înregistrat cu două seturi de tobe la care se aflau tatăl și fiul, Nelu și Cristi Dumitrescu. După trei luni a fost lansat următoarea piesă, „Poveste fără sfârșit”, o baladă ce spune o poveste pe care fiecare a trăit-o măcar o dată în viață. „Noapte nebună” este cel de-a treilea single dezvăluit de IRIS în ultimul an, o piesă plină de energie, dar și de trăiri, care a marcat și începutul colaborării cu Liliana Ștefan.

Cea de-a parta si cea mai noua piesa IRIS poarta chiar numele albumului, „Lumea toată e un circ”, și a fost lansata luni, 15 octombrie.

Videoclipul poate fi vizualizat aici: https://youtu.be/-PtF-WO5r70

IRIS îi are în componență pe: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălașa (chitară), George Costinescu (chitară bas) și Cristi Dumitrescu (tobe).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 509
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Ramnicu Valcea
lavi

Adaugat in urma cu 1910 zile, 26 Ian. 2019

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .