poze comedy impro show trupa obligo la ramnicu valcea

Comedy Impro Show Trupa Obligo la Ramnicu Valcea

Valcea , Ramnicu Valcea. Luni 4 Martie 2019 20:00
Aby Stage Bar, Calea lui Traian, nr. 158A

Categorii: Spectacole si Filme , Stand Up Comedy

Va invitam sa incepeti saptamana in hohote de ras la o seară veselă de improvizații cu cea mai cunoscută brigadă de actori din domeniu: TRUPA OBLIGó

Ramai cu zambetul pe buze la un #SHOW DE #IMPROVIZATIE cum nu ai mai vazut.


Trupa Obligó - un proiect cu pest 9 ani vechime, impresionează cu fiecare show prin prospețime și sinceritatea cu care te trezești implicat ca spectator în momentele pe care trupa le propune. Baietii sunt din 2009 pe scena, cu peste 2000 de show-uri la activ, i-ai putut vedea si la TV semifinalisti la Romanii au talent sau finalisti la #iUmor sau in diferite alte emisiuni.

Cum decurge un show Obligó?
Prezentatorul alege din public teme, meserii, situatii, locatii sau replici care vor deveni subiectul unui joc. Actorii trebuie sa dezvolte subiectul intr-un mod cat mai amuzant, pastrand in acelasi timp si obligoul (regula) acestuia. In functie de public, trece o ora jumatate sau chiar doua, in care cei prezenti se destind si isi mai descretesc fruntile.

Actorii danseaza, canta, fac pantomima, construiesc povesti spontan. Totul este improvizat, fara nici o pregatire in prealabil a vreunui scenariu sau regii. Un spectacol interactiv, publicul si actorii conlucreaza, construind cel mai inteligent RAS de pus pe buze. Comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie.

Alexandru Mihalache, Dan Murzea, Alexandru Rizescu și Șerban Trâmbițașu - adică TrupaObligó Impresionant . Original . Uimitor

O data in viata trebuie sa vezi Obligó, live!


RSVP :0761.312.655

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 480
Cuvinte cheie: Ramnicu Valcea
lavi

Adaugat in urma cu 1907 zile, 26 Ian. 2019

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .