poze toamna adjudeana

Toamna Adjudeana

Vrancea , Adjud. Sâmbătă 24 Octombrie 2009
Casa de Cultura "Tudor Vornicu"

Categorii: Festivaluri

Primaria municipiului Adjud impreuna cu Casa de Cultura "Tudor Vornicu" vor organiza pana in 27 octombrie manifestarile denumite "Toamna Adjudeana"

Evenimentul se afla deja la cea de a 32-a editie si este o traditie a locuitorilor din munici-piul de pe Trotus.
Manifestarile vor debuta cu lansarea cartilor "Punti spre iubire, autor Ionel Marin si "Crinul de plastic", autor, profesorul Ion Croitoru. Tot in aceeasi locatie, de la ora 14.00 va avea loc o masa rotunda denumita "Traditia-componenta spirituala a culturii". De la ora 17.00 va avea loc o expozitie foto documentara denumita "Toamna Adjudeana-32 de editii". Simbata, de la ora 10.00, va avea loc la Casa de Cultura vernisajul expozitiei "Toamna Ruginie", iar de la ora 11.00 va avea loc la Biblioteca Municipala, lansarea cartilor "Eu, adica umbra mea", a scriitorului Paul Spirescu si "Cartea cruciatilor romani", scrisa de Adrian Botez. Duminica, in cea de a treia zi a manifestarilor va avea loc la Biblioteca municipala o expozitie de fructe, legume, seminte si frunze personalizate, denumita "Bucuriile toamnei". Începand cu orele 17.00, pe estrada din fata Casei de Cultura, va avea un concert la care vor participa Ansamblul "Busuiocul"din Bacau, Raoul, Anna, Autentic si Hara.
Luni, cu ocazia sarbatorii Sfintului Dumitru, care este patronul spiritual al municipiului Adjud, va avea loc targul traditional de toamna, iar cu incepere de la ora 17.00, pe scena amplasata in fata Casei de Cultura vor urca Ansamblul Folcloric "Ţara Vrancei", Alexandru Recolciuc, Laura Lavric, Ladies, Roxy Rocks.
Manifestarile "Toamna Adjudeana se vor incheia marti cu spectacolul de teatru "Petitoarea", in interpretarea actorilor de la Teatrul Municipal "Bacovia", din Bacau.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1155
Cuvinte cheie: Festival , rock , Evenimente Adjud
ilisie florin

Adaugat in urma cu 5291 zile, 24 Oct. 2009

Adaugat de floppy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 298

  • Ai ceva de zis?

    .