poze biblioteca judeteana duiliu zamfirescu

Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu"

Vrancea , Focsani. Joi 1 Octombrie 2009 08:30
Biblioteca Judeteana

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Biblioteca Judeteana "Du-iliu Zamfirescu" a pregatit publicului iubitor de carte o expozitie inedita

Organizat sub genericul "Şcoala de alta data", expozitia isi propune sa trezeasca in inimile oamenilor interesul pentru a afla cum era scoala inca din anii 1930.
Pentru a veni in sprijinul nostalgicilor acelor vremuri, bibliotecarii au expus peste 70 de exponate printre care multe rechizite vechi, diplome de merit, jucarii, oracole, caiete de amintiri sau caiete de notite din perioada anilor '50 respectiv '80 si, totodata, fotografii realizate in perioada amintita. "Privim scoala de fiecare data cu alti ochi, intii ca elevi pasind timid, mai tirziu ca parinti sau indrumatori ai elevilor, iar biblioteca este intotdeauna alaturi de drumul acesta, mereu in schimbare, al elevului si al scolii.
Toate exponatele prezentate publicului sint puse in valoare de o atmosfera de epoca, creata de obiecte vechi si care, impreuna, prezinta o secventa importanta din viata comunitatii, pe care o daruim publicului vizitator", se precizeaza intr-un comunicat de presa al Bi-bliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu".

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 766
Cuvinte cheie: expozitii , Evenimente Focsani
ilisie florin

Adaugat in urma cu 5316 zile, 29 Sep. 2009

Adaugat de floppy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 298

  • Ai ceva de zis?

    .