poze competitia nationala de prim ajutor

Competitia nationala de prim ajutor

Vrancea , Focsani. Luni 12 Octombrie 2009
Slanic Moldova, judetul Bacau

Categorii: Jocuri si Concursuri

Echipajul "Sanitarilor priceputi" al Colegiului National "Alexandru Ioan Cuza" participa, la Etapa Nationala a Concursului de Prim Ajutor a Detasamentelor de Interventie la Dezastre

a competitie participa echipaje de voluntari din 40 de filiale ale Crucii Rosii Romane, fiecare echipaj fiind format din cinci membri si o rezerva. "Componenta a programului Crucii Rosii Romane de pregatire pentru interventie la dezastre, concursul are ca obiective principale evaluarea cunostintelor si perfectionarea metodelor de acordare a primului ajutor.
Probele de concurs vor avea un grad de dificultate foarte mare, tocmai pentru a testa viteza de reactie a echipelor in situatii de stres. Astfel, pentru probele practice vor fi simulate cazuri de interventie la: inundatii, cutremure, incendii, acoperind toata aria situatiilor in care acordarea primului ajutor este vitala", se precizeaza in comunicatul de presa trimis redactiei noastre. Echipa cistigatoare va reprezenta Romania, anul viitor, la Conventia Europeana de Prim Ajutor (FACE) ce se va desfasura la Belgrad.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 695
Cuvinte cheie: Concurs , Evenimente Focsani
ilisie florin

Adaugat in urma cu 5283 zile, 11 Oct. 2009

Adaugat de floppy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 298

  • Ai ceva de zis?

    .