poze  tefan banica la sala polivalenta din foc ani

Ștefan Bănică la Sala Polivalentă din Focșani

Vrancea , Focsani. Luni 6 Martie 2017 19:30

Categorii: Muzica si Concerte

Ștefan Bănică va susține un concert la Sala Polivalentă din Focșani, pe data de 6 martie 2017, începând cu ora 19:30. Evenimentul face parte din seria de concerte speciale pentru Ziua Femeii, „Te iubesc, femeie!”.

Bilete Concert Ștefan Bănică la Focșani
VIP - 80 lei
Categoria I - 60 lei
Playlist-ul concertelor „Te iubesc, femeie!” cuprinde cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei de Ștefan Bănică. Producția pune accent pe emoție și sentiment, însă nu vor lipsi invitații speciali și momentele inedite, pline de emoție și bucurie.
Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar spectacolul „Te iubesc, femeie!” este ocazia perfectă de a le dărui eternului feminin. Toţi cei prezenţi vor fi învăluiţi de o atmosferă unică, misterioasă și pasională asemenea dragostei şi femeii. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii pe care le-a compus Ștefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate pe radiouri, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 655
Cuvinte cheie: Focsani
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2620 zile, 14 Feb. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .