poze tirg de imbracaminte cu preturi de criza

Tirg de imbracaminte cu preturi de criza

Vrancea , Focsani. Joi 1 Octombrie 2009
Sala Polivalenta

Categorii: Targuri

Se deschide cea de-a 66-a editie a Tirgului National de Îmbracaminte si Încaltaminte "Confintex"

La targul organizat de Federatia Patronala din Industria Usoara (FEPAIUS) si societatea Expoconfintex sint asteptati peste 10 mii de vizitatori. Organizatorii au anuntat ca firmele participante au pregatit preturi de criza pentru cei care vor trece pragul targului.
La Tirgul de Îmbracaminte vor fi prezentate ultimele noutati ale firmelor de profil din tara. Vor fi prezente 50 de firme din domeniul industriei usoare. Acestea vor aduce, la Focsani, o gama variata de produse, de la confectii textile, din piele si blana, tricotaje, confectii copii, lenjerie de pat, incaltaminte, marochinarie, accesorii.
Presedintele executiv al Federatiei Patronale a Textilelor, Confectiilor si Pielariei - FEPAIUS, Aurelientu Popescu, a precizat ca este o editie care are loc intr-un moment dificil pentru industria confectiilor din Romania dar unde vor fi aduse ultimele produse din moda. "Vor fi prezentate colectiile noi ale firmelor, colectii care au fost prezentate si la editia tirgului organizat la Paris", a afirmat Aurelientu Popescu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1005
Cuvinte cheie: targuri , Evenimente Focsani
ilisie florin

Adaugat in urma cu 5319 zile, 30 Sep. 2009

Adaugat de floppy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 298

  • Ai ceva de zis?

    .