Justin Timberlake la Bucuresti in 2011?

Probabilitatea ca Justin Timberlake sa concerteze la Bucuresti in 2011 ramane in continuare o probabilitate probabila. Zvonul a fost imprastiat, cam toate publicatiile care “se respecta” au preluat stirea una de la alta, data preconizata de comun acord fiind 17 iunie 2011 iar locul stabilit de comun acord fiind stadionul Lia Manoliu.

Se stie ca celebrul cantaret american, prefera locatii exotice ca Romania, Albania sau Congo pentru lansarea noilor sale albume, in special in locatii neterminate, gen stadionul Lia Manoliu, care nu-i asigura nici un fel de garantie ca va avea sonorizare sau chiar electricitatea necesara sustinerii unui astfel de show.

Deasemenea toate publicatiile “care se respecta” au anuntat ca principal sponsor – Vodafone (care Vodafone nu da nici un semn ca ar sti de un asemenea show) iar ca si organizator este numit unul din principalii promoteri din Romania care ramane in continuare cunoscut ca si “unul din principalii promoteri din Romania” (probabil Marcel Avram, se stie ca are o slabiciune pentru Justin, de pe vremea cand vanau mistreti la Balc).

Singurul lucru care ramane sigur din aceasta stire de mare interes national este faptul ca Justin, care este in varsta de 29 pe 30 de ani a vandut pana acum 18 milioane de discuri in intreaga lumea (evident si irelevant fiind faptul ca Elvis sau Beatles sau Madonna au vandut spre un miliard, 18 milioane fiind un milestone de laudat).

Sa reluam informatiile referitoare la mega-concertul Justin Timberlake in Romania potrivit canalelor media:

– Star-ul american se afla in negocieri avansate cu unul din principalii promoteri din Romania.

– Sponsor ar putea fi compania Vodafone.

– Data stabilita ar putea fi 17 iunie 2011.

– Show-ul ar putea avea loc pe Stadionul Lia Manoliu.

*** Nota redactiei – Sabrina, Slayer si Amonamarth vor canta in deschiderea mega-concertului Justin Timberlake. Probabil.

Justin Timberlake cross eyed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *