Bilanțul celei de-a treia ediții a târgului de carte Final Frontier

Week-end-ul trecut, 23-24 martie, a avut loc, la TeCaFi (Str.Doamnei nr 9, Centrul Vechi), cea de-a treia ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier (http://finalfrontier.ro/).

La această ediție vizitatorii au avut parte de reduceri de până la 70% la cărțile SF&Fantasy, o ofertă mai mare de benzi desenate decât cea de anul trecut, bordgames, machete, jocuri PC, tricouri cu eroii preferați și alte atracții distractive. Mulți au rămas pironiți la standul Editurii Nemira unde-i așteptau pachete impresionante de cărți cu seriile „Dune” sau „Urzeala Tronurilor” la 50% reducere.

Și în ceea ce privește evenimentele Final Frontier 2013 a oferit mai mult; în cele două zile de târg au avut loc opt lansări de carte și discuții antrenante despre creative writing în SF, crearea scenariilor de bandă desenată, revistele SF etc. Ne-am bucurat să auzim din partea participanților că ne descurcăm, „din ce în ce mai bine” și că „învățăm din greșeli”.

Deși frigul din ziua de duminică nu te îndemna să ieși din casă, fanii SF&Fantasy s-au încumetat să-l înfrunte și să vină la târg, iar vânzările au fost „tot mai bune ca în cea mai bună zi la alte târguri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *