CONCURS: Castiga un bilet la Metal Camp (Slovenia)

Te salutam si te invitam la un nou concurs. Dintre iubitorii “metalelor grele”, unuia ii va fi oferita posibilitatea de a participa la binecunoscutul festival – METALCAMP. Biletul este oferit de ASOCIATIA ROCKIN` TRANSILVANIA si RADIO TRANSILVANIA ORADEA, si este valabil pe toata durata festivalului.

Pentru a intra in posesia biletului, trebuie sa raspunzi corect la urmatoarele intrebari:

1) Cand si unde se desfasoara festivalul METALCAMP ?

2) In ordine alfabetica,  scrie numele primei si ultimei formatii invitate in acest an la festival. (Adica prima trupa cu “A” si ultima trupa cu “Z”)

3) Care ar fi motivul principal pentru care doresti sa mergi la METALCAMP ?

In cazul raspunsurilor corecte la punctele 1 si 2, decizia se va lua dintre cei cu raspunsurile cele mai convingatoare la intrebarea a treia.

Keep rockin’!

2 Comentarii la “CONCURS: Castiga un bilet la Metal Camp (Slovenia)”

  • 1) se desfasoara intre 5 si 11 iulie 2010 la tolmin,slovenia
    2) dintre trupele anuntate in ordine alfabetica sunt la A:ABSTINENZ, ACELDAMA, Arkona si Ashes You Leave iar la cele cu Z nu prea exista doar unele care incep cu V:Varg
    3) motivul principal pentru care as vrea sa merg la festival e acela ca sunt destul de mica prin cls a9a..deci sunt o boboaca a rockului si as vrea sa ma cultiv mai mult in ceea ce priveste…ar fi minunat sa pot asculta trupe ca epica varg etc…as vrea sa ma puteti spijinii si nu num ai pe mine ci pe toti cei care vror sa asculte o muzica adevarata ca si hard rockul..multumesc anticipat!

  • 1) 5 si 11 iulie 2010 la tolmin,slovenia
    2) Aceldama si Zyanide
    3) Sa beau :))

Comentează