Concert Iron Maiden si Anthrax la Bucuresti

Iron Maiden va concerta la Bucuresti in aer liber in locatia magnifica a Pietei Constitutiei pe data de 24 iulie 2013.

Turneul MAIDEN ENGLAND marchează al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul “The Early Days” şi ulterior, în 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” şi cu îmbarcarea trupei în noul turneu care a daramat frontierele “Somewhere Back În Time World Tour 2008/9”, turneu în care au concertat în faţa a peste două milioane de fani din aproape 40 de ţări, zburând între show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit “ Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei – Bruce Dickinson, avion acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”.

Actualul turneu MAIDEN ENGLAND va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc în 1988 “Seventh Son” si în care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum şi din concertul video VHS din 1989 intitulat “Maiden England”, care împrumută numele acestui turneu şi care va fi lansat în premieră pe DVD în data de 23 martie 2013.

Bruce Dickinson spune: “Suntem încântaţi să aducem acest turneu fanilor noştri din România. Multumita tehnologiei moderne, am fost în măsură să actualizăm şi să îmbunătăţim producţia originală din 1988 pentru MAIDEN ENGLAND şi vom aduce cu noi un impresionant şi nou spectacol de lumini, aranjament de scenă, diferite întruchipări ale lui Eddie, precum şi o mulţime de efecte pirotehnice şi tot felul de astfel de lucruri captivante pentru fani.

Steve Harrison continuă:  “Ştim cât de populară este istoria turneelor Iron Maiden în rândul fanilor de toate vârstele, de aceea vom aduce  cu noi producţia completă pe care am folosit-o în turneul de anul trecut, din America de Nord. Ne-am distrat de minune cu set list-ul deoarece am cantat piese pe care nu le mai interpretasem de foarte multă vreme, cum ar fi: Seventh Son, The Prisoner şi Afraid To Shoot Strangers, precum şi favoritele fanilor: The Trooper, Aces High, The Clairvoyant, The Number Of The Beast, Wasted Years şi Run To The Hills. Partea de început a turneului a fost atât de distractiva pentru întreaga trupă, încât aşteptam cu nerăbdare să aducem întregul spectacol fanilor din Europa.”

Considerat cu uşurinţă unul dintre cele mai importante şi de impact trupe rock din toate timpurile, IRON MAIDEN a vândut aproximativ 90 milioane de albume la nivel mondial, a  susţinut peste 2000 de concerte live în 58 de tari din intreaga lume şi a lansat 15 albume de studio incluzându-l pe cel mai recent “The Final Frontier”, cel mai de succes album al lor situându-se pe locul 1 în peste 28 de tari.

iron maiden romania 2013

Comentează