Concert Scorpions la Zone Arena!

Gata! E confirmat. Joi, 9 iunie Scorpions revin in Romania si vor canta pe Zone Arena in Bucuresti. Show-ul face parte din turneul de retragere al formatiei – “Get Your Sting And Blackout World Tour”, turneu care a inceput anul trecut si se va termina anul viitor la final.

Organizatorul, Project Events, anunta si o campanie promotionala de vanzare a biletelor:

In perioada 10-13 februarie vor fi puse in vanzare cate 500 de bilete la preturi promotionale, reduse cu 15%, in sectoarele Golden Circle si Gazon A. Aceste bilete reduse se vor putea cumpara DOAR de la magazinul BILETOO aflat in Unirea Shopping Center, la parter (intrarea de langa McDonald’s). Detalii legate de bilete se pot obtine si la numerele de telefon 0758.388.388, 0731.789.972

Preturile biletelor la concertul Scorpions vor fi urmatoarele:

128 lei in Gazon B

190 lei in Gazon A

265 lei in fata scenei in sectorul Golden Circle

350 lei la Tribuna.

Acestea vor putea fi cumparate in perioada 10 – 13 februarie doar din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center , iar de luni 14 februarie se vor putea gasi in toata reteaua magazinelor BILETOO.RO, respectiv Librariile Adevarul din toata tara, Unirea Shopping Center, Magazinele Diverta, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.RO, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro si ticketpoint.ro.

Scorpions Last Tour

Comentează