CONCURS: Castiga bilete la Balkanik Festival

Balkanik Festival va avea loc la Gradina Uranus in weekend-ul 23-24 septembrie.

BALKANIK este primul festival de muzica si cultura balcanica ce are loc in Romania, avand invitate trupe din Turcia, Serbia, Ungaria si Romania.

Programul concertelor BALKANIK arata in felul urmator:

 

Vineri, 23 septembrie 2011

Taraf de Haidouks

Salijevic Orkestar

Sambata, 24 septembrie 2011

Ternipe

Mahala Rai Banda

Baba Zula

 

Pentru a castiga una din cele 2 invitatii duble la festival, raspunde cat mai creativ la intrebarea:

“Ce reprezinta spiritul balcanic pentru tine?”

Raspunsurile trebuie sa fie: in primul rand originale, in al doilea rand sa aiba legatura cu intrebarea de mai sus iar in al treilea rand sa fie coerente.

Raspunsurile castigatoare vor fi decise de catre echipa VinSiEu.ro impreuna cu echipa Balkanik Festival.

Concursul porneste in data de 1 septembrie si se termina in data de 19 septembrie, castigatorii urmand a fi anuntati pe site/email in data de 20 septembrie.

Invitatiile s-au suplimentat la 4.

Castigatorii sunt: Adelina, Alex Nichifor, Stefan Militaru si Feclist Marilena.

Felicitari!

9 Comentarii la “CONCURS: Castiga bilete la Balkanik Festival”

  • [...] Daca vrei sa castigi o invitatie la festivalul Balkanik, intra aici. [...]

  • Corina Papes:

    Ritmuri alerte, distractie si viata traita la maxim.

  • Mariana Fintoiu:

    Libertate,Iubire patimasa,Dans pasional,Mandrie….

  • feclist marilena:

    Spitul balcanic e spontanaitate, bucurie, amestec de tonuri, culturi si obiceiuri care reda in acelasi timp viata si moartea, tristetea si fericirea.

  • Stefan Militaru:

    Balcanicii sunt in general iuti la manie, orgoliosi si plini de energie. Au o pofta de viata fantastica si cu greu refuza o ocazie de distractie. Ce-ar putea iesi de aici? Un spirit extrem de complex, in care cuvantul de baza este surpriza: niciodata nu stii sigur la ce sa te astepti de la un balcanic! Si exact din acest motiv, sunt absolut incantatori, nu te plictisesti niciodata langa un balcanic. Mai ales daca vorbim de sarbi!

  • Muzica in departare, apropiindu-se. O pisica neagra care taie calea unei pisici albe pe o ulita dintr-un satuc,fugind sa se ascunda sus in sura. Tigai de alama,ceaun sfaraind deasupra focului, inele de cositor, zgomot de aur. Mult aur, pentru ca aurul este bun pentru sangele fierbinte balcanic si pentru gingiile ramase singure. Tambal. Vioara. Acordeon care, cum il auzi, provoaca miscare subita a intregului trup in pasi nebuni de dans. Si scolioza, avertizeaza doctorul. Nuntasi dand, din mana in mana, o sticla plina ochi cu slibovita si chiuind. Spiritul, duhul balcanic se vede cel mai bine, cu ochiul liber, la nunta. Poate crea dependenta, la fel ca o frunza de tutun pusa la uscat, maruntita si asezata intr-o bucata de ziar. Duhul balcanic se trage in piept.

  • Florin Aienachitei:

    Spiritul balcanic reprezinta pofta de viata, pofta de muzica, culturi si obiceiuri bine pastrate.

  • Adelina:

    Un sentiment de apartenenta, familiar, fata de care am un respect pentru ca el (spiritul balcanic) e o parte din noi, din ce avem ca popor. Radacinile mele se leaga cumva de muzica aceasta, familia lui tata de muzicanti – si asa se naste si respectul meu fata de genul acesta muzica de care ma simt oarecum atasata. Imi da un sentiment de voie buna.

  • Lucica:

    Tot ce au zis cei de mai sus.

    N-as putea zice mai bine. Poate doar ca si completare, spiritul balcanic e si ceea ce traim in fiecare zi, in Romania. Nu ma refer aici la saracie sau nesiguranta, ma refer la spiritul de apartenenta la “ceva”. Ma refer la familie si cum e vazuta aceasta, la prieteniile ce se leaga in acest spatiu si multe multe altele specifice doar balcanicilor.

Comentează