Copiii sunt invitați la Mega Mall să afle povestea faimoșilor Vikingi

Expoziția Viking Kids oferă o călătorie fascinantă în lumea misterioasă a curajoșilor nordici.

Mega Mall le oferă celor mici ocazia unică de a face cunoștință cu faimosul personaj de desene animate Vickie, și de a afla, cu ajutorul lui, „Povestea Curajoșilor Copii din Nord”. Recunoscuți pentru neînfricarea și ambiția lor de a descoperi noi ținuturi, Vikingii nu au fost numai mari cuceritori, ci și navigatori aventuroși, meșteșugari, fermieri și comercianți iscusiți.

Expoziția Viking Kids, ce se va desfășura în perioada 18 martie – 10 aprilie 2016, este o aventură plină de surprize, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani. Aceștia sunt așteptați în fiecare zi, în intervalul orar 11:00 – 19:00, pentru o experiență interactivă de aproximativ o oră, ce-i va purta pe urmele misterioșilor nordici.

Traseul începe în Satului Vikingilor și continuă cu explorarea unui vas specific acestui popor de cuceritori înnăscuți. Pe lângă expozițiile și decorurile pregătite special pentru ei, copiii vor putea afla mai multe despre obiceiurile, îndeletnicirile și cultura Vikingilor prin vizitarea unei case tradiționale. Uneltele și mobila pe care le vor descoperi aici le vor oferi o idee despre felul în care aceștia trăiau și își petreceau timpul liber.

Experiența distractivă a copiilor va fi presărată cu momente interactive și educative. Micii curajoși își vor putea testa abilitățile la trasul cu tunul – metoda preferată de Vikingi pentru a alunga dragonii, dar și la citirea busolei – instrumentul cheie care îi ajuta pe aceștia să nu se rătăcească pe mare. Pe vasul cu formă inedită de dragon, micuții vor avea parte de primul lor curs în materie de navigație, în cadrul căruia vor învăța, prin joacă, elemente de bază despre prinderea pânzelor și legarea nodurilor, precum și despre vâslitul în sincron. Pentru a contura atmosfera poveștii, pe tot parcursul călătoriei, vizitatorii vor purta costume speciale, demne de recuzita unui film. Mai mult, la final, ei vor avea ocazia să compare intrumentele muzicale ale Vikingilor cu cele moderne, precum și să încerce să interpreteze împreună un ritm Viking.

Rezervările pentru expoziția Viking Kids se pot face la numărul de telefon: 0756.140.191, la adresa de e-mail rezervari@megamallbucuresti.ro, precum și direct la biroul Info Point, amplasat la nivelul 0, în fața magazinului H&M.

Biletul are prețul de 10 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point. Grupurile organizate de minimum 10 copii pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 Lei/ bilet. Expoziția Vikingii este amplasată la nivelul 2, atrium nord și poate fi vizitată de grupuri de maximum 25 de copii.

Vizual_Vikingii_Mega Mall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *