Desperados continuă petrecerile sălbatice și neconvenționale cu Desperados Wild Kite

În weekend-ul 16 – 17 august, iubitorii berii petrecărețe au participat pe plaja Amphora din Vama Veche, la unul dintre cele mai wild evenimente ale verii!

Desperados, berea cu gust de tequila care aduce la viață spiritul wild, a organizat un eveniment din seria petrecerilor sălbatice și neconvenționale cu care v-a obişnuit - Desperados Wild Kite. Petrecerea Desperados a avut loc pe 16 august, pe plaja Amphora din Vama Veche, pentru a susține o cauză nobilă, distracția. Iubitorii stilului de viață nonconformist s-au alăturat în număr mare berii petrecărețe Desperados în misiunea sa de a crea cele mai puternice experiențe senzoriale la Desperados Wild Kite.

Evenimentul a adus laolaltă nu doar iubitorii de distracție, ci și rideri profesioniști de kitesurfing, care au pus în mișcare un show ieșit din tipare. Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu și Mihai Irimescu, unii dintre cei mai talentați rideri ai momentului, au dat oficial startul evenimentului cu trick-uri spectaculoase și momente pline de adrenalină.
Cei care au ales să petreacă sfârșitul de săptămână la mare şi-au reconsiderat opțiunile de distracție și au trăit ”desperados” alături de prieteni, pe plaja Amphora din Vama Veche, unde au avut parte de o serie de provocări și experiențe intense.
Desperados Wild Kite este a doua petrecere organizată vara aceasta și a reprezentat începutul unei serii de evenimente care declanșează, intensifică și duc mai departe spiritul wild. Pentru toți nonconformiștii care își depășesc mereu limitele pentru a evada din rutina zilnică și a-și trăi viața la maxim, Desperados va continua să recreeze pattern-urile tradiționale ale distracției, oferind experiențe de neuitat.

Despre Desperados:
Desperados este berea cu gust de tequila cu o savoare care aduce la viață spiritul wild și activează petrecerile sălbatice. Gustul de tequila transformă Desperados într-un declanșator de petreceri și un simbol al distracției. Cu gustul său unic, Desperados e o băutură răcoritoare, perfectă pentru un stil de viață intens și plin de neprevăzut.

Un comentariu la “Desperados continuă petrecerile sălbatice și neconvenționale cu Desperados Wild Kite”

Comentează