Ed Solo & JFB la Club Fabrica

Am spus: Double Trouble dj’s Party! pentru ca DJ’ii din seara si noaptea de 4 februarie 2011 joaca la dublu la Club Fabrica din Bucuresti.


Charlie Dundeen & The Gemini Bros. pornesc miscarea, apoi pasii de dans trec pe batai mai rapide oferite de catre Ed Solo & JFB, urmand ca Yuffa & Hardcore si Tremour sa preia comanda la butoane sustinand miscarea energizata pana in zori de zi. In tot acest timp il salutam si pe VJ EKO care comanda dementa imaginilor din proiectii.


Tine-te bine, jocul incepe de la ora 22.00! Iar Ghost Town Events a ales Hand Made line-up-ul petrecerii, unde “dezmatul” porneste de la muzica si este sutinut de live video scratch & visuals si intretinut prin dans!

Primii 20 sositi primesc stickere cu semnaturile artistilor!


Intrare 20 Lei!


ED SOLO

Producatorul si dj-ul Ed Solo este cunoscut ca fiind printre cei mai versati si surprinzatori creatori din scena britanica de Drum & Bass, Breakbeat si Dubstep. Eddie Bickley si-a creat o reputatie in intreaga lume pentru seturi monstru, piese demente precum productiile alaturi de Skool of Thought: ‘When I Was a Yout’ ‘Love Your Life’ sau ‘Age of dub’ de pe excelentul album‚ Random acts of Kindness’ dar si remixurile la Groove Armada, Freestylers si Pendulum precum si colaborarile cu JFB, Beardyman si Deekline.

Productiile sale incorporeaza o varietate uimitoare de genuri si subliniaza influentele muzicale ce au marcat cariera sa: de la Soul, Funk si Reggae la Drum & Bass, Hip-Hop si Breaks  intr-un amestec efervescent cu atitudine pozitiva.

JFB

In ultimii ani, cultura “turntable” a suferit modificari si adaugiri, fiind introduse tehnici noi precum video-scratching sau sampling-ul (inregistrarea unui artist in timp ce isi face numarul) instant. Putini artisti au tinut pasul cu aceste tehnologii si le-au introdus in repertoriul lor, unul din ei fiind JFB, scratch-DJ si “party-starter”, castigator al campionatului DMC din Anglia in 2007.

Spre deosebire de multi alti “turntablelisti”, JFB stie cand sa se transforme intr-un DJ redutabil – pana la urma, tot ce conteaza e ca publicul sa fie multumit si, in acelasi timp, sa danseze pe ritmurile alese. In cadrul seturilor lui, vei auzi multe din productiile proprii, la case de discuri internationale precum Sludge, Hospital sau One Eye Records. Acesta e un artist ce a imbratisat in cultura “bass”, fiind la fel de fericit daca invarte track-uri Jungle sau Hip-Hop, deviind la Breakbeat, Drum & Bass sau Dubstep.

Ed Solo_JFB_Club Fabrica_Bucuresti

Comentează