Liberty Parade 2014

Cat mai colorat, cat mai fistichiu, cat mai energic, cat mai vesel: asa trebuie sa te prezinti la editia 2014 Liberty Parade, editie care se anunta de poveste!

Radio 21, organizatorul evenimentului,  a anuntat ca editia din acest an a Liberty Parade va avea loc pe data de 26 iulie pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn. Vom reveni cu amanunte despre artistii invitati spre finalul lunii iunie.
Detalii suplimentare pe pagina de Facebook a evenimentului.

Primul nume confirmat la festivalul din acest an este DJ Optick, dupa cum se arata pe pagina oficiala a acestuia. Conform acestuia, imnul ediţiei cu numărul 13 va fi lansat luni, 23 iunie 2014.

liberty-parade-2014-afis-mangalia

liberty parade 2014

10 thoughts on “Liberty Parade 2014”

  1. Sunt curios daca ce spui tu aici e chiar adevarat. Sti dintr-o sursa sigura ca data de 26 iulie este cea reala?
    Chiar as vrea sa stiu sigur pentru a planifica concediul.

  2. Trebuie sa fie in ultimul weekend din luna iulie…..hai sa va zic ceva…..ce accesorii sa ne luam obligatoriu. Ochelari de soare si bambine fosforescente….d.alea de la magazine de pescuit…..sa ne punem bratari la mana…..sa fim fosforescenti in cea mai asteptata noapte de noi astia mai nebuni….eu sunt din bucuresti..colentina…pentru anul asta vreau sa pregatesc un costum mai special pentru a ma face remarcat ..ca printre cei mai nebuni fani liberty parade…
    .banda led verde si albastru la baterie de scuter…bateria sa o tin intr.o borseta….sper sa ma misc bine si asa…..

  3. Anul acesta avem ghinionul de a avea Liberty Parade , in aceeasi zi cu Tommorowland Belgium , ceea ce ne da mici speranta ca va veni vreun DJ din categoria A . Sa speram totusi ca se va tine evenimentul si anul acesta .

  4. daca vreti sa stiti pe 26-iulie 2014 se va tine liberty parade 2014 intre venus si saturn ca dejea o portiune din plajea din venus a fost lasata ne inchiriata sa se poate tine si liberty parade si inca un spetacol care va fi tinut de un post de muzica si radio din romania . pe data de 26 si 27 iulie 2014 .

  5. doritori care doreste sa vina cu caravana puteti ajunge cel mai ieftin cu trenul care pleaca din c-ta la orele 14,12 si la 16.45 care ajunge la neptun deunde puteti ajunge la olimp repede fara alte costuri banesti la orele 18 seva pleca cu caravana din olimp

  6. Sebi, pana la Liberty poate te mai duci pe la scoala sa inveti sa scrii corect ca sa te inteleaga toti doritorii! Ce zici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *