Masutele pentru copii – o idee extrem de buna de joaca in aer liber

Se apropie 1 Iunie si va ganditi sa-i faceti copilului dumneavoastra o surpriza inedita? Ce-ar fi daca i-ati achizitiona o masuta pentru copii la care el sa-si invite prietenii pentru a se juca ?

I-o puteti amplasa in aer liber, fie in curtea sau gradina proprie fie o puteti transporta la bunici la tara sau in diverse alte deplasari pe care le faceti in natura.

Copilul isi poate face temele stand confortabil la masuta, poate manca ce-i preparati, poate pregati el insusi mancare sau isi poate invita prietenii pentru a desfasura diverse activitati impreuna.

Caracteristici precum faptul ca dispune de o suprafata mare de joaca, ca poate sustine pana la 6 copii sau ca se poate instala in orice mediu fac din aceste masute copii o optiune de luat in calcul de catre parintii care vor sa extinda inteligent posibilitatile de joaca ale copiilor lor (jocul in natura va fi intotdeauna o varianta extrem de inteligenta in detrimentul petrecerii unui timp foarte mare in fata unui display.

In plus, aceste masute copii sunt usor de curatat, oferind in acelasi timp siguranta si confort, astfel ca cei mici se pot distra in voie in aer liber atat timp cat timpul le permite.

Trebuie sa mai stiti de asemenea ca, pentru a preintampina ruperea, greutatea maxima acceptata per copil este de 23 kg. Daca aveti posibilitatea ii puteti amplasa si un ansamblu de joaca in apropiere pentru ca cel mic dupa ce sta la masuta suficient sa-si dezmorteasca picioarele dandu-se in leagan sau pe tobogan. In acest fel, distractia e garantata cateva ore.

Extrem de atragatoare din punct de vedere cromatic, puteti crede la o prima impresie ca aceste masute copii sunt niste produse scumpe pe care nu vi le puteti permite. Realitatea este ca ele nu au preturi atat de ridicate si daca luati in calcul faptul ca sunt genul de produse care se pot pastra dupa un an pe altul in conditiile unei bune intretineri, atunci cu siguranta sunt o investitie care isi merita pe deplin banii.

Oferta este variata, atat online, cat si ofline, astfel, daca alocati timp cautatului, puteti gasi chiar si modele care beneficiaza de reduceri. De exemplu, la Noriel, daca optati pentru achizitia online, la modelele Evceregreen si Junior puteti beneficia de reduceri care pot ajung si pana la 25%. In plus, pentru oricare produs afisat pe site beneficiati de asemenea si de transport gratuit.

masute copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *