Mircea Baniciu in concert la “The Brick”Toti iubitorii de folk si de muzica buna live sunt invitati sa participe la concertul deosebit pe care Mircea Baniciu il va sustine pe 28 mai la The Brick Restaurant & Lounge.

Fiind unul dintre fondatorii trupei Pasarea Colibri, Mircea Baniciu este recunoscut si apreciat de catre publicul larg care de fiecare data cand il aude cantand, ii soarbe versurile, intelesurile si ritmul original. Si totul a inceput in anul 1971 cand a fost cooptat in trupa Phoenix ca solist vocal, eveniment care avea sa-i schimbe tot cursul vietii.

Andrii Popa”, “Negru Voda”, “Cantafabule”, “Hanul ulciorului nesecat”, “Tristeti provinciale”, “Ploaia”, “Scrisoare de bun ramas”, “Pisica neagra” sunt doar cateva dintre succese marcate de catre Mircea Baniciu de-a lungul unei cariere muzicale valoroase pentru publicul romanesc. Si nu se va opri din a transmite de fiecare data emotii puternice fredonand despre viata la tara, dragoste, soare, haiduci, tigani si vremuri ce se schimba.

In anul 2003 Pasarea Colibri se reuneste pentru un ultim concert in formula completa: Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Marius Batu, Vlady Cnejevici si Florian Pittis, care este inregistrat si in urma caruia apare un dublu album “Pasarea Colibri – 10 ani” si de asemenea primul DVD al unei trupe romanesti, care poarta acelasi nume. Acum Mircea Baniciu se pregateste pentru lansarea unui dublu album “Best Of” care contine cele mai bune balade ale sale si pe care le va canta si la The Brick vineri seara de la ora 20:00, in Paradisul Verde din Corbeanca.

Tariful este de 39 euro in care se include bufetul si barul: whisky, martini, vin alb si rosu, apa, sucuri.

Informatii si rezervari la: 0722-644.816

Concert Mircea Baniciu la The Brick

Comentează