CONCURS: Monopoquila!

Monopoquila® este un joc interactiv, interzis persoanelor sub 18 ani. La baza sta celebrul joc Monopoly, dar regulile se schimba usor. De fiecare data cand treci de Start, bei un shot de tequila, de bucurie. De fiecare data cand ajungi la Inchisoare, bei un shot de tequila, de suparare. Jocul poate suferi si alte modificari in functie de viteza cu care doresti a merge la culcare.

Pentru a intra in posesia setului interactiv Monopoquila® (format dintr-un joc Monopoly si o sticla de Tequila) tot ce trebuie sa faci e sa dai si tu un feedback la noua versiune a site-ului VinSiEu.ro. Ce nu-ti place, ce se putea mai bine, o functie sau functionalitatea care da rateuri, ceva ce-ti da cu virgula. Din raspunsurile pertinente (care nu contin sugestii gen “n-are iepuri pe header” sau “ma rapesc extraterestrii de fiecare data cand intru pe el“) se va trage la sorti un castigator sau o castigatoare caruia ii va fi inmanat un set Monopoquila®.

Raspunsurile se lasa sub forma de comentarii sau trackback-uri la acest post.

Campul de e-mail trebuie sa contina o adresa valida pe care sa te putem contacta.

Castigatorul se va selecta pe data de 2 ianuarie 2011, prin tragere la sorti, si va fi afisat tot aici.

Daca din motive independente de organizator, castigatorul nu isi ridica premiul in termen de 30 de zile de la data extragerii, pierde orice fel de drept sau pretentie asupra premiului castigat.

Later Edit: Castigatorul este Duca Dorin cu comentariul nr. 71


 

 

90 thoughts on “CONCURS: Monopoquila!”

  1. Ideea e ca nu toata lumea are aceleasi gusturi. Da, sunt culori ok,dar totusi cand intri pe site pare foarte monoton, nu atrage atentia cu ceva mai deosebit… In rest bafta pe mai departe! 🙂

  2. imi place site-ul si este interesant,poate ar trebui putina muzica cand esti online ,ca tot este vorba de evenimente mondene.Sarbatori fericite!

  3. Mie imi place diversitatea site-ului, e structurat destul de bine pentru cautare in cadrul sau dar asa cum au observat si alte persoane ii lipseste un strop de culoare la fundal, un element de originalitate, ceva propriu care să te facă să nu-l uiţi. Sunt sigura ca o sa fie gasit.

  4. Mie personal imi place noua versiune a site-ului. Imi place ca este mai aerisit cu fundalul alb si imi place si combinatia rosu-negru de la sigla site-ului. Acea dunga rosie din background ar putea sa dispara..si sa fie ceva mai deschis, posibil un model pe gri pe intreaga pagina, nu doar o dunga..cama atat in opinia mea

  5. Nu imi place organizarea site-ului si nici grafica, sa zic asa. E destul de monoton si deloc atractiv.

  6. Mi se pare un background prea simplu si care nu spune mare lucru despre tema blogului. Nu e nimic care sa imi spuna “eveniment, party”, etc.

  7. pe langa faptul ca e prea simplu imi place ca lumea are de unde se documenta despre evenimente,muzica ,festivaluri etc…ar fi bine si putina culoare si mai multe rubrici in fereastra cu meniuri…ceva mai interesant…si cat mai multe concursuri,desigur…Va urez SARBATORI FERICITE,la toti cei care va abonati si cei care sunteti deja.Esuper tare situl…cred ca ajunge cu opinia mea.SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!

  8. @Alexandra Andrei – mersi, ne-ai lamurit.

    @crinutza – daca citeai mai atenta, realizai ca vorbeam despre site-ul VinSiEu.ro nu despre blog.

    @sandei ramona elena – e prea simplu in ce sens? putem face varianta in limba chirilica daca te avantajeaza.

  9. Mie imi place site-ul vostru,n-am ce comenta in legatura cu el sau cu structura site-ului,poate ar trebui sa puneti ceva mai atractiv (ma refer la culorile site-ului) sa fie diverse si mai atractive. In rest,totul e foarte bine. Succes !

  10. Lume care comentati aici, dupa cum ziceam mai sus, SUGESTII PERTINENTE! Criticati, criticati cu ura daca vreti, criticati cu pasiune, dar criticati la subiect si exprimati-va coerent.

    Sugestii cu: mie nu-mi place rosul, vreau muzica pe site, vreau altceva dar nu stiu ce – mai bine le tineti la purtator.

  11. noua versiune a site-lui e foarte faina si mult mai functionala, e usor de utilizat…accesul la evenimente e foarte usor

  12. – spatiu mare gol in dreapta logo, seasupra butoanelor home si despre
    – dunga rosie din fundal, de sus, se termina brusc (am monitor wide, rezolutie 1920×1080)
    – Cuvinte des uzitate – ocupa prea mult loc

  13. Agreez in totalitate noul look al site-ului. Culorile simple dar atent alese fac placuta utilizarea acestuia, contrastul alb-rosu fiind exceptional.

    Umbrele dau un carater realist.

  14. Poate cand intram pe site sa inceapa sa cante muzica, stiu si eu un radio bun, sau ceva clasic, care sa relaxeze ascultatorul . Rosul acela ar putea fi schimbat cu o alta culoare putin mai neobositoare.

  15. Noua versiune este foarte accesibila,dar cred in continuare ca ar trebui sa fie evenimente din toate orasele.

  16. Site-ul pare unul “jovial” datorita graficii,vizual vorbind imi da impresia de site pentru adolescenti,Cromatic e bine realizat,singura exagerare sunt spatiile cu prea mult alb,imi place simplitatea textului si claritatea lui,E foarte usor de folosit si de gasit informatii!

  17. Nu putem avea cu totii aceleasi gusturi, mie personal imi place asa cum este acest site si de aceea ii felicit pe cei ce au lucrat si au facut ceva pentru noi cei care cautam diverse lucruri pe net. Este excelent si va rog sa o tineti tot asa. Va urez sarbatori fericite si in noul an sa avem parte de multe multe lucruri frumoase.

  18. Felicitari tuturor celor care au lucrat la site,a fost multa muna-banuiesc.Totusi lasa de dorit.Un site trebuie sa te atraga cu ceva-un joc de culori,o melodie,samd…E mult prea simplu si pe mine sincer nu ma face sa citesc nimic din ce ar putea contine.Si ceva imagini n-ar strica..de la unele evenimente ce au loc.

  19. Sincer, mi se pare destul de OK site-ul nemaiavand nevoie de nicio schimbare e genul clasic si cel mai usor de folosit pentru toate persoanele.Va multumesc si Sarbatori Fericite !

  20. sunt de parere ca ar trebui sa fie mai plin de viata, adica ceva animatii mai multe pe site, sondaje etc.

  21. Foarte interesant site-ul! Felicitari pt. munca si efort, si pt. dorinta de a incerca sa fiti pe placul cator mai multi!!

  22. Culorile sunt mai putin importante (cine intra cauta informatii nu se uita cat de frumos e colorat). La meniu ar trebui lucrat putin (continut pertinent, organizare, titluri atractive). Fara fisiere media gen muzica sau clipuri video pentru ca site-ul se va incarca mai greu si nu toata lumea are o conexiune internet buna.

  23. pina la urma nu conteaza asa de mult culoarea dar daca alti o cer puteti totusi incerca sarbatori fericite

  24. Cred ca site-ul ar fi mai atractiv daca ar avea cateva elemente mai speciale, de la culori la o muzica si o alta organizare, cu tab-uri mai multe in partea de sus. Este simplu, dar totusi simpatic

  25. Imi place site-ul.Asa aflu si eu, si prietenii mei de evenimentele importante ale orasului din timp! Site-ul merge putin cam greu dar asta nu e o problema majora!

  26. Ar fi placuta o interfata mai prietenoasa si poate mai colorata.In rest numai cuvinte de lauda!

  27. E ok, insa ii lipseste viata.
    Poate un tab cu cateva subiecte interesante care sa reprezinte profilul site-ului, unde interactioneaza membrii. Altfel, vii o data, poate iti mai amintesti peste vreo 2 saptamani de site si apoi il uiti. Noroc cu concursurile. 😛

  28. ce ati zice de mai multe concursuri…????? imi plac concursurile nu neaparat cu premii sau cine stie ce castiguri asa de dragul de a juca cu cineva… ii impartaseste cineva PAREREA??? dar pentru site as propune un astect ceva mai atragator. sa zicem ca acum as da o nota de 8 mai e un pic pentru nota 10!!! mult succes si la multi ani pentru noul an!!!!

  29. e ok din punctul meu de vedere.chiar ma intrebam ce se mai intampla pe aici,acum e adevarat ac merge putin mai greu,insa ma bucur ca am una jutor de nadejde cand am nevoie sa caut un eveniemnt petrecut in trecut sau acre se va petrece,in orasul meu,si nu numai!felicitari!

  30. site-ul e o idee buna si are evenimente interesante si viu prezentate. O idee ar fi sa aiba mai multe categorii..acum ca am iesit din perioada petreceri, petreceri:)))
    eu as fi interesata de evenimente pentru copii, de exemplu.
    multa bafta!

  31. Site-ul e ok asa cum este…Nu trebuie sa fie nici prea pompos..nici prea stufos ca sa sara in evidenta…Important este sa gasesti informatia care te intereseaza….Si aici o gasesti foarte usor…..

Comments are closed.