Pe 3 octombrie, VUNK vrea sa stabileasca un record mondial la Sala Polivalenta

Trupa VUNK care are pe 3 octombrie cel mai mare concert al carierei lor si-a pus mize foarte mari.

Dupa o investitie de 20.000 de euro intr-o tehnologie speciala cu ajutorul careia fiecare spectator devine in mod inedit parte din spectacol, baietii de la VUNK anunta ca vor sa stabilieasca un nou record mondial.

“Pe langa toata tehnologia pusa joc in acest spectacol, mi-am pus in cap sa fac un moment care poate fi unic doar cu ajutorul publicului. N-am mai vazut in niciun concert un astfel de moment, cel putin nu in Romania, dar ar putea fi unul dintre cele mai de impact momente vazute intr-o sala de spectacol. Depinde doar de cum se vor simti cei din public atunci, dar sunt convins ca si ei vor sa faca ceva unic. Si-o vom face si noi, cu ajutorul lor”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Loredana si Andra sunt printre invitatele speciale ale acestui show care, conform declaratiilor baietilor de la VUNK, va mai avea o participare surpriza a unei dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii romanesti.

3 octombrie #asasishow se anunta deja a fi sold out pentru ca, pentru a da tuturor posibilitatea de a vedea spectacolul, in aceasta saptamina marti, miercuri si joi va fi “lichidare de stoc” la biletele pentru acest concert, adica o reducere de 20% pentru toate categoriile.

Biletele pot fi gasite pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete din reteaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro” si casa de bilete a Salii Palatului.

 

Vunk la Sala Polivalenta 3 octombrie

Comentează